Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ares te eziklere lvl kastırılır 1 m

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızın1i den mi kaptın bu işin ZzZZzz[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Clan : n00bz / :( yokki
Nick : NecrozaN / _NecrozaN_
Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D )
NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Mesaj tarihi:
lol...bu gerçek paramı oyun parasımı_?¿:D[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin..
edit by KaKSi
name:centrix..server:ares..nation:orc...
clan:Lift_Me_Up...np:17xxx
Mesaj tarihi:
Eziklere LeveL kastırılır?Adamı yerden yere vuruyorsun bravo sana helal olsun.Vay be adam hem kastırıo hakaret ediyor hemde ustune para alıyor.Seni tebrik ediyorum.Senin gibi oyuncularda bu serverda ya banlansın yada oynamasın.Sızlerın sayesınde Rezil ediyorsunuz bizi.Utanmazlar.
Mesaj tarihi:
len ne eziği ben leveli olup da eziğin kralı olan adam gördüm. belkide birisi sendin :D insanlara eziq demeye bayılma biraz saygılı ver sevecen ol arkadaşım yani istirham ediyorum bahhhhh !!!![signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
Mesaj tarihi:
Heh,
Maradonda lvl2 wariorla worm öldürüyoruz,bi eleman geldi,bizim daldığımız wormlara nova atıyor,iyi hoş,pm attık,"if you need manner we can party" falan,eleman "50 k ver kastırayım" dedi.Artık affetmiyorum,veriyorum küfürü Türkse.
Mesaj tarihi:
Şimdi bu başlık sanırım şu istikamete gitmiş...

*!Delinin biri kuyuya/dereye bir taş atmış, kırk akıllı gelmiş çıkaramamış...*[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
ehehaha
windows a format attım oyunu tekrar yükledim.
oyunu açınca kamera hatası verio
hataya gel nıhaha :D[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
ezikte 1m ne arıcak , abyss vs. dışında ondada lvl ister biras

of onu geçtim sen kendin kurtulabildinmi eziklikten[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
  • Yeni Oluştur...