flody_tr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bir günde 40 olmak isteyenler msn ulaşın msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nasil olcak o iş ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kızın1i den mi kaptın bu işin ZzZZzz[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Önce sen kendi ezikliğini gider. Hırt![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Lütfen Ezik İle Civciv Kelimelerini Birbirine Karıstırmayalım :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 lol...bu gerçek paramı oyun parasımı_?¿:D[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Eziklere LeveL kastırılır?Adamı yerden yere vuruyorsun bravo sana helal olsun.Vay be adam hem kastırıo hakaret ediyor hemde ustune para alıyor.Seni tebrik ediyorum.Senin gibi oyuncularda bu serverda ya banlansın yada oynamasın.Sızlerın sayesınde Rezil ediyorsunuz bizi.Utanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 len ne eziği ben leveli olup da eziğin kralı olan adam gördüm. belkide birisi sendin :D insanlara eziq demeye bayılma biraz saygılı ver sevecen ol arkadaşım yani istirham ediyorum bahhhhh !!!![signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet mesela şuan şok oldum gördüğüm karşısında İki tane pelerinli adamın kurduğu 2 party ve bizim partymiz(vokeri olan biziz yani slot bizim) ash ve dtslerin olduğu yerdeyiz. ve pelerinli partyler bize KS yapıyorlar. bu kadar eziqlik ömrümce görmedim.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 +1 :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Heh, Maradonda lvl2 wariorla worm öldürüyoruz,bi eleman geldi,bizim daldığımız wormlara nova atıyor,iyi hoş,pm attık,"if you need manner we can party" falan,eleman "50 k ver kastırayım" dedi.Artık affetmiyorum,veriyorum küfürü Türkse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Şimdi bu başlık sanırım şu istikamete gitmiş... *!Delinin biri kuyuya/dereye bir taş atmış, kırk akıllı gelmiş çıkaramamış...*[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kuyu o kuyu...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ehehaha windows a format attım oyunu tekrar yükledim. oyunu açınca kamera hatası verio hataya gel nıhaha :D[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ezikte 1m ne arıcak , abyss vs. dışında ondada lvl ister biras of onu geçtim sen kendin kurtulabildinmi eziklikten[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hırrı ya bak ya auzhauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 1 günde 55 yapsan neyse?40 cok az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 55mi yuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar