Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya delircem yardım edin lütfen umarım aranısda oynayan wardır.Oyun total war tarzı bişe işte napoleon zamanında geçio... İşte nese bn ingiliz oldum norweç,isveç,danimarka we finlandiyayı alıp süfer bi imparatolrluk kurdum(tabe ingiltere,iskoçya,galler we irlanda da elimde:D)Nese ordan rusyaya daldm adamların başkentini ele geçirince tüm rusya bnim oldu baya büyük topraklar tabe...Tüm doğu bnim oldu die sewinirken bi baktm topraklar koyu kırmızı.Normal olarak ele geçirdiim topraklar açık kırmızı oluo we great britain yasıo ama burda russia yasıo ama great britain tarafından işgal edilmiştir dio.Bu topraklarda bina we asker yapamıorm nie acep bi yardım edermisiniz nası tam olarak ele geçirebilirim buraları??? Okuduunuz için teşekkürler...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oyunu oynamadım ama genel mantıkla abskentıne gırdıgın ıcın ulke teslım olmustur ve barış beklıyordur eger dıploması varsa toprak alamc avermece fılan ordan halledebılırsın yada ulkeyı ılhak etme (annex) gıbı bısılerde olabılır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Diplomasi sadece war olan ülkelerle oluo ama rusları diplomasi yapmıcak şekilde yok ettm..Yani bayrakları yok diplomasi ekranında..Delircem bi alsam rusyayı ordan austria şerefsizlerine dalcam.Osmanlıyı yıkmış adamlar sinir oldum...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 up[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 oyun dandık dıolardı harbıden oyleymiş o zaman eheh başka cozum gelmıyor yanı ılhak edemedıysen ve dıploması yoksa ve total war gıbı dıosan ole kalıcak malesef bu tıp oyunalr aynıdır hep yanı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ilhak dan önce belkide isyan/direniş gibi bişi varsa onu kırman gerekiyodur belki (bende oynamadım tahmin) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yazdiğin için biz teşşekür ederiz böylece bir gereksiz oyun daha oynanmadan kendini belli etti. hani başkenti aldinya adamlarda birlik bozuldu. belki çete olayina falan girmişlerdir tüm rusya topraklarini feth et olmadi birak öle kalsin oda olmadi birak baska oyun oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bir türlü ısınamadığım bir oyun oldu Imperial Glory.Bir iki oyunun ardından kapadım ve sildim.Beni sarmadı galiba.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar