Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Şiiz krey foda akamadoym ese vak vak vaka vakA makrofon Şiiz krey foda akamadoym ese vak vak vaka vakA makrofon Şiiz krey foda akamadoym ese vak vak vaka vakA makrofon Şiiz krey foda akamadoym ese vak vak vaka vakA makrofon Never suldaan never suldaan vakamaka never suldaaan never suldaan vakamaka never suldaaan never suldaan vakamaka never suldaan never sudan Rirrrededed Rirrrededed Rirrrededed Rirrrededed ıfıfıf Furaş ondı maynd yugata tunayt vi sıtil on meyks en vandır fayt terisı lidı keri sool end kolıd vayt somvan gonas bıleym en fenıs inayf ta layf going anda fıtrayf en rayd gos ondi redikunayt to yo hed bos... bööle gidiyo Bulan yazsın:) ilk yazana kim olucak bakalım İşallah bu topici görebilirim çünkü otobüs kalkıo birazdan Hadi bakalım bulun şu şarkıyı Bu arada sözlerin tamamı doğru ben çıkardım[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İlk bulana bi ödül ayarlarız artık:-)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bomfunk MC'S-Freestyler andıran bi havası var sanırım o olabilir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 o bi kere esı vak vaka vaka makamakafon olacak[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 zaten andırıyo dedim......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Öff şaka yaptık be[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 o zati[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 şeye benzio bu makrofon hehe h2000 de bi tane rapimsi bi grup çıkmıştı böyle herif çok hızlı konuşuyo böyle bi şarkısı bile wardı hatta kıl kapmıştım. alman asıllı bişidi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 %90 o[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ya birisi bana reloaded ın en sonunda çıkan şarkınınadını bi daha söyleyebilirmi? what you see what you see diyodu yanlış hatırlamıyosun[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bülent ersoy - Mazallah sanırım[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kesinlikle eminim ki(yanlis yazmissin orayi,rock the microphone olacakti :) )Bomfunk Mc's-Freestyler[hline]Leathas Level 21 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 dj ali ihsan - ağlama yarim ben geldim (dub mix)[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Eet freestyler olması lazım da vak vakva vaka vaka demiyo orda biraz daha maka var ... Ne diom ben ya ulem çemikıl bizi de kendine benzettin :lol:[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 körle yatan şaşı kalkar[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 koptum yaw okurken......:D[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ibrahim ballıses Tek Tek yüzde yüz o şarkı bu :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Jeez, crazxy from the top of my dome, as I make the microfone Dimi Sun Sword :) 2000 Robert Yaz Tayfasi :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 poh chem sizi kekledi gitti sonra delileri yanlız bırakmak icin :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 anlamsız gereksiz ezik sadece ıptıs ıptıs ıptıs ritmi olan bi şarkı olduu kesin[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 oostrek miki makomadooo vika vako vako vako vako maykrofoon ciistrek viti vakomakooo... ne diyom ben yaaa.... bu arada yanlış anlaşına şarkı sözleri için www.kissthisguy.com[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -MrBomb-, 26 June 2003 15:49 tarihinde demiş ki: anlamsız gereksiz ezik sadece ıptıs ıptıs ıptıs ritmi olan bi şarkı olduu kesin[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll bu arada pardon sen cradle of filth dinliyodun di mi?[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 + dimmu borgir, darkthrone, mayhem, marduk dinlerim özelden konuşak[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Chemicalin cenaze marşi bu[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Öh ben öldümmü? Evet beyler bildiniz o şarkı idi:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar