crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şile ve ağva arasında bir seçim yapabilir misiniz lütfen hangisi daha avantajlı olur sizce haftasonu için?bi de ağvada ekonomik yerler var mıdır? hiç diilse buna bi yardım lütfeeennnn...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar gerçekten acil yardım gerekli yaaa bilen yok mu gerçekten bu yerleri hiç????[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kesinllikle AĞVA.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 agvada arkadasin oteli var ama gecelik 80 den bahsediolar.. sile daha uygun.. agvaninda bi ozelligi yok dereboyu oteller falan. şilede takıl derim.[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ağvada yapcağın bi hafta düzgün bi tatil güneyde yapcağın tatille nerdeyse aynı fiyata geliyo. şile yakınlık ve fiyat olarak daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ağva pahalıdır ama daha elittir daha romantiktir kimle gidisoun gerçi okumadım eheh[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya en olmadı atlayıp gidicez şileye yer ayarlamasını orda yapıcaz galiba ağva gerçekten de pahalı incelediğim kadarıyla...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 pahalı pahalı[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar