Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 [spo1=Napıyos Ki! Biz Bunlara!!!][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yapana helal olsun,çok güzel iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Vay anasını... Arkadaşlar grafikerlerimiz varsa aramızda bizde böyle bişiler yapalım ranking forumlarına koyalım... Olmuyo böyle. En azından all turk not same. Falan gibi bi mesaj verelim :([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bunların topu o.ç afedersiniz ama bi de anti türk belt vardı resist to türk :500 resist to trade 500 resist to ks 500 die anlamıyorum adamlarıı sanırım kıskanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: melarx, 11 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki: bunların topu o.ç afedersiniz ama bi de anti türk belt vardı resist to türk :500 resist to trade 500 resist to ks 500 die anlamıyorum adamlarıı sanırım kıskanıyorlar Neyimizi kıskancaklar afedersin ?? Ks mizi mi? Küfürlerimizi mi? Clan pls imizimi? Abi gel abiss 400 k mızı mı ? Bunları yapanlar bari türküm demesin de bütün türkleri lekelemesin bari!!.. (Huylu huyundan vazgeçmez nasıl olsa) [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 11 Ağustos 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CaNNi tarafından 11 Ağustos 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rospu hatice ..rak osman die nikler acip.insanlara sırf zarar vermek için şerefsizligine oyun oynarsan.yaparlar tabi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hoccam tek bir ülke ile diil yabancılar vs. türk die bişey yapsalar sayılıar eşit olsa ben türklerin alıcağına inanıyorum. örnein Diez my name is yarısından çoğu türk ver diez grade 1 de yani gerçektende bütün türkler aynı diil ve adam gibi olanların bunlardan daha sağlam olduğuna inanmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu animasyonu türk yapsaydı sadece turks yazan yerde gevurs filan yazcaktı...K2 games daha çok laf yiyo burda türklerin sadece adı geçiyo.o kadar sorunlu bi arkadaş değilmiş yani o pendant ı yapan kadar değilmiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 asıl bızım ettiğimiz bu kufurlerı içimizden bunları yapan adıler hak edıor gereksız yere bızı de kucuk dusuruor ve bızıde kotu olarak gosterıor YASIK ki yasık hepımıze hepinize koca ulusun adını bu hale getırdınız elın gotu boklusunun ağzında cok yasık bıze ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Benim anlayamadıgım bir olay varsa o da neden sadece TÜrk' lere karşı bu kampanya , Perulular o bahsettikleri Türk oyunculardan daha beterler..kac perulu oyuncu İngilizce konusuyor ki ? Kac Perulu oyuncu ks yapmıyor ki ? HOlasını yediklerim bende onları sevmiyorum ama onlara icin bisey diyen yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 onun orjinalinde yazılar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Oyundaki Elit Playerlerin Çoğu Türk Yüksek Lvl Li playerlerin çoğu Türk Ama Eziqlerin Hepsi Türk, Zaten Problem Bu; "Her Türk Eziq Değildir Ama Her Eziq Türktür." Mantığı.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: megakill, 11 Ağustos 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Benim anlayamadıgım bir olay varsa o da neden sadece TÜrk' lere karşı bu kampanya , Perulular o bahsettikleri Türk oyunculardan daha beterler..kac perulu oyuncu İngilizce konusuyor ki ? Kac Perulu oyuncu ks yapmıyor ki ? HOlasını yediklerim bende onları sevmiyorum ama onlara icin bisey diyen yok... Sende yap o zaman Die Peru's ppl falan diye bişi. Herkes istediğini yapabilir. Bende diyorum ki bizde de grafikerler varsa Böyle grafikler hazırlayalım. Ardı arkası kesilmez yoksa.. Gerçi gittikçe daha fazla kavga ortamı hazırlar o da başka. Ama böyle olunca da tamamen sessiz kalıyoruz ve kabulleniyoruz bunları ki olmuyor böyle..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 @canni kabullenmeyelim mesela hayır kardeşim yoktur böyle bişey diyelim. sonra daha biz lafımızı bitirmeden veledin teki muttabımıza ks yapsın.bizim laflar da güme gitsin...çünkü bu propagandanın antisini yaparsak olacağı budur... Bi tarihte bi baslıkta birisi herkes burdaki muhabbeti bilmiyor ki çoğu kafeden giren çoluk çocuk demişti...bu tarz propagadaları kabullenmek başka birşey, o propagandada bahsedilen adamlardan olmadığın için üzerine alınmamak başka bişey bence.[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Fortuna, 11 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Oyundaki Elit Playerlerin Çoğu Türk Yüksek Lvl Li playerlerin çoğu Türk Ama Eziqlerin Hepsi Türk, Zaten Problem Bu; "Her Türk Eziq Değildir Ama Her Eziq Türktür." Mantığı. +1[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben yapmak için hazırım yeter ki ne yazılacak onu söyleyin bana grafiğim iidir[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gif'i sadece editleyip yazilari koymus yapan bu arada.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 PC başındaki halimi gördüm...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hehe ben bi partydeydim 4 kişilik bi adam ing. ce : ben bu gün türk görmedim rahatım . dedi bende ardından: ben türküm :D partydeki herkes gülmekten yıkıldıı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ayhan post mu kasıon lam:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Dün gece test server ında Deusmanus la lvl kasarken birisiyle aynı anda lvl 30 olduk şöyle <<<<<= i am turk now neden böyle bir şey dedi(Türk olduğumu bilmioyr)[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: TRibula, 12 Ağustos 2005 10:01 tarihinde demiş ki: ayhan post mu kasıon lam:D ertan buna cevap yazıyım mı yazmıyım mı kararsız kaldım...şimdi yazsam post kasıyo olcam, yazmasamda sanki içimden kıs kıs gülüp post kasmaya devam etcekmiş gibi anlaşılcak :D Yok be abi dün biraz forumcu olmak istedim, malum server filanda kafayı yemişti ya ondan cogu basalığa mesaj attım, yoksa post kasmıyom yane :D Peki ya sen konu patlama dalında madalya mı istiyosun ? :D:D[signature][hline] Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 çekemiolar bizi :D kısaca bu[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Floyd, 12 Ağustos 2005 05:28 tarihinde demiş ki: ne pl'li adamlar gördüm bana iki item yalvaran ne us'lu adam gördüm ana avrat küfreden ne ing'li adam gördüm puştluk yapan ------- Bir örnek- her ne kadar UO ile ilgili olsada Marcu** UO Shard Guild isimleri Die Turks Death to Turks Anti-Turk Sizce neden'i ne ? Çünkü bizim türkler direk adamları pvpde yendikleri üstüne adamlar küfür basınca reskill'ide biz bastırınca adamlar direk ezmeye başladı.Neden'i ortada Valla uo konusunda turkler manyak bisi bizim shard da bi velet var daha 13 yasında ama server in tum adamlarını reskill e baglamıstı :)))[signature][hline]Nick: MurdeR_DecaY LeveL: 52 Class: El Murat Assassin Np: 2xx lerde :) Clan: Pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ruslarla tanısmamıssın demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar