Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu bölümde okuyan biri veya bilgisi olan varsa bana yıllık ücretini, burslu puanını olanaklarını iş bulma imkanını söyleyebilirmi?[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Atılım üniversitesini(burslu) tavsiye etmiyorlar pek[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben geçen sene bıraktım atılımı,elektrik-elektroinkte okuyodum,bırakmamın çok sebebi(maddi değil) var şimdi anlatmiyim uzun uzun,ama tavsiyem okulu git bi gör önce,en az 4 senen orda geçicek ona göre terccih yap,ücreti 7500 usd olması lasım,bence o okul o paraya değmez,afganistendan ve filistinden falan hocalar giriyo bazı derslere,en iyi hocalar bilg. mühendisliğindedir...[signature][hline]from exile...
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ne biliyim puanı düşük die istiorum mekatroniktede çok sağlam para var be abicim :)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 makine oku onun yerine boşver atılımı yıldız makina 2. öğretim o ayarda bi makine mesela 3 ün altına düşünce 4 üzerinden notun bursunu kesiyolarmış[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ayrıca burslu okuyacaksan ortalaman 3ün altına düştüğünde(4 üzerinden) bursun direk gider,ayrıca burslulardan her dönem 500 dolar servis parası alırlar,ha bide ufak bi ayrıntı şehre 40km:D,araban yoksa poku yedin,30 dakkada bi dolmuş geçer,servisler 78 model 302 dir,bu sene yeniledilermi bilmiyom,mühendislik binasının yolu kışın bataklık gibi olur(asfaltı yok) ahanda böle uzayıp gider,kaç puan aldın sen?[signature][hline]from exile...
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dark kaçtan bıraktın atılımı?Tanıyorumdur mutlaka seni. Atılımın mühendisliklerinden en iyisi bilgisayardır.Burslu olarak yazıp girebiliyorsanız iyi bir seçim olur.Hocaları çok sağlam ve ders programları gayet güncel. Mekatroniğe gelince,türkiye de sanırım zaten 2-3 üniversitede var.Makine ile kesinlikle karşılaştırmayın bence.Daha çok robotçu makinacılar derseniz bi derece uyabilir.Yani aynı ayarda falan olayı kesinlikle yanlış.Verilen deslerin içeriğinde önemli değişiklikler var.Geleceği kesinlikle çok parlak olan bir bölüm.Atılım ı paralı üniversite sanıp aldanmayın,bildiğim duyduğum ve gördüğüm kadarıyla mekatronik biraz zor.Bölüm başkanı olarak Abdülkadir Erden var.Zaten mekatronik ile ilgilenen varsa veya eski odtü makina mezunları varsa kendisini bilirler, çok sağlam ama ciddi prensipleri olan bir kişidir.Odtü den Atılım a geçip mekatroniği kendisi kurdu.Eğitimi gerçekten iyi alacağınıza eminim.Üstelik ingilizce olması her zaman için - daha zor ve bazen gereksiz olsa da,mat,fizik vb. derslerde - büyük bir avantajdır.Eğer Ankarada ise gidip kendisiyle konuşman sana epey bir fikir verecektir. Son olarakta bursun kesilmesi kötü gibi görünse de okurken epey faydasını göreceksiniz.Hem derslere daha fazla ilgi göstermenizi hem de güzel bir ort. ile mezun olmanızı sağlar.Zaten burslu olarak giriyorsanızda ort. 3 altına ilk sene düşmezsen sonradan da pek düşeceğini sanmıyorum,ama kesinlikle daha fazla çalışmak şart. [Bu mesaj sinned tarafından 04 Ağustos 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 atilim universitesi? ne zaman kuruldu, hangi sehirde bu? hic duymadim daha once. mekatronik gibi bi bolum olduguna gore vardir bi numarasi.[signature][hline]TOiO
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Eğitim durumunuz nedir ne değildir bilmiyorum ama tutupta buraya mekatronik neymiş ya gibi bir mesaj atmak çok komik oluyor.Birşeyleri aşağılayarak çok bilmişlik taslamak genelde eziklikten kaynaklanır.Ne olduğunu bilmiyorsan git araştır,geleceğini öğren,neleri kapsadığını öğren,sonra gel bir daha neymiş de.Ya da deme,zaten pek bir bilgili olduğun belli,gerekeceğini sanmıyorum.Belki merak eden olur mekatronik mezunu değilim ama ilgilendim,okuyan çok arkadaşım var ve öğretim üyelerini tanıyorum.İnsanlar bölüm başkanı odtü de iken bayağı uğraşıyorlardı master yapabilmek için gereksizmiş ama.Hem neymiş gerçekten öyle elektronik makina bilgisayar karışık ortaya,adamlar bi de robot yapıo,pek kendini bilmezler var bu dünyada,ne işe yarıcaksa.Gelecekte zaten geriye döneceğiz,tekrar sıfırdan başlayıp yapılmış olan teknolojileri yokedeceğiz. lol şu mekatronikte neymiş ya lafına da hala gülüyorum.. [Bu mesaj sinned tarafından 05 Ağustos 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 %99 luk dilimden öğrenci alıyolar yane.Pek tavsiye etmiyorm[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Aferin sana yazdıklarımdan bunu çıkarmışın.Hiç birşey kaçmıyor.
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benım ark war om at ılgılenıosan numarasını werıyım
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: sinned, 04 Ağustos 2005 13:54 tarihinde demiş ki: Dark kaçtan bıraktın atılımı?Tanıyorumdur mutlaka seni. Atılımın mühendisliklerinden en iyisi bilgisayardır.Burslu olarak yazıp girebiliyorsanız iyi bir seçim olur.Hocaları çok sağlam ve ders programları gayet güncel. Mekatroniğe gelince,türkiye de sanırım zaten 2-3 üniversitede var.Makine ile kesinlikle karşılaştırmayın bence.Daha çok robotçu makinacılar derseniz bi derece uyabilir.Yani aynı ayarda falan olayı kesinlikle yanlış.Verilen deslerin içeriğinde önemli değişiklikler var.Geleceği kesinlikle çok parlak olan bir bölüm.Atılım ı paralı üniversite sanıp aldanmayın,bildiğim duyduğum ve gördüğüm kadarıyla mekatronik biraz zor.Bölüm başkanı olarak Abdülkadir Erden var.Zaten mekatronik ile ilgilenen varsa veya eski odtü makina mezunları varsa kendisini bilirler, çok sağlam ama ciddi prensipleri olan bir kişidir.Odtü den Atılım a geçip mekatroniği kendisi kurdu.Eğitimi gerçekten iyi alacağınıza eminim.Üstelik ingilizce olması her zaman için - daha zor ve bazen gereksiz olsa da,mat,fizik vb. derslerde - büyük bir avantajdır.Eğer Ankarada ise gidip kendisiyle konuşman sana epey bir fikir verecektir. Son olarakta bursun kesilmesi kötü gibi görünse de okurken epey faydasını göreceksiniz.Hem derslere daha fazla ilgi göstermenizi hem de güzel bir ort. ile mezun olmanızı sağlar.Zaten burslu olarak giriyorsanızda ort. 3 altına ilk sene düşmezsen sonradan da pek düşeceğini sanmıyorum,ama kesinlikle daha fazla çalışmak şart. [Bu mesaj sinned tarafından 04 Ağustos 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Ben 1. sınıftan bıraktım atılımı,2003 de girmiştim... Valla ben 1. sınıftayken mekatronik bölümüne kayıtlı 2 kişi vardı:),ama hocaları nasıldır bilemem,hem elektrik elektronik müh hemde makiine müh. deki dersleri görüyolarmış bence geleceği sağlam bi meslek. Ayrıca atılımın mühendisliklerinde okumak çoook kolaydır çünkü 2 sene öncesine kadar mühendisliklerin taban puanı yoktu,yani 185 barajını geçen herkes giriyodu o yüzden okulda derslerle,mühendislikle ilgisi olmayan öğrenci vardı bi sürü.Mesela calculus 1(lisedeki mat. konularının ingilizcesi) dersinden sınav olurduk ,ortalama 25-30 çıkardı:D,çok az çalışan herkes o dersi en kötü cc yle geçerdi,üst sınıflardada durum böyle,hatta bizim bölümde bi adam tanıyorum adamın okulda 5. senesi hala 1. sınıftan elektroniğe giriş dersini alıyodu:D,işte böle bi sürü denyo var okulda,burslular içinde 3 ortalamasını tutturmak çok zor değil o yüzden.[signature][hline]from exile...
helena Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 notlar: sabancı üniversitesi müh. ve doğa bilimleri programlarının kapsadığı alanlardan biri. gelecekte önemli meslekler sıralamasında yer alacağından bahsediliyor, sabancı dışında kocaeli ve atılımda var. makine-bilgisayar-elektronik-yazılım mühendisliklerinin kırması yeni bir tür.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yalnız kasış bi bölümdür benden söylemesi, eger ders calısmayı sevmeyen bi adamsanız uzak durun. atılımın egitimi hakkında en ufak bir fikrim yok (hatta ismini daha yeni duydum), ancak sabancıda biraz kasış. ben iki yıl meka okudum, illallah ettirdi walla. ne dersleri ne de meslegi sevdim. zaten o lagranj denklemleri nedir öle yaf, arapça gibi orasına burasına bürsürü nokta koyuyon :p
Öne çıkan mesajlar