aziiizzz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 paticik açılmışta haberimiz yok normaldir buralarda hayattan kopartıyolar adamı ama az kaldı EKİMMMM !!!! de yeni geyik partyleri ile yanınızda olacağım.... şimdilik ciddiyetinizi kaybetmeyin .......... Çokkk dertliyim ÇOOKKK......... by all bufff pls....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben çok eski değilim. Fransız kaldım. Oo[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 slm olsun dicektim sadece abiciim :)) yaşıyorum demeye getireyim dedim bi dahakine Fransızca lisanınıda kullanayım Fransızlarda insan değilmi gerçi sevmem fransızları ama olsun geyik geyik tir..... Bu cümlecikleri birleştirmeye çalışma noktalama işareti kullanmadım her an bu adam bana küfür mü? etti acaba diye düşünmeni istemem ehehhe takma kafanı anlayan anladı :)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar