Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cube Serisi - Tartışma Topici


Predator

Öne çıkan mesajlar

Cube-Hypercube(Cube 2) - Cube Zero da merak ettiğim konular var diğer topicler biraz daha filmi konusuyla ilgili olduğundan böyle bi topic iyi olur diye düşündüm. Şimdi sorular

[spo1=Sorular sorular sorular]1- Şimdi Hypercube ün sonunda bir kadın kurtuluyordu ve bi parça çıkarıyordu.O parçada neyin nesi Cube Zero da hiç geçmedi ?

2- Cube Zero son çekildi ama son bölümmü yoksa Cube I den önceki olaylarımı anlatıyor ? Çünkü Cube Zeronun sonunda elemanlardan birini zihinsel engelliye çeviriyolar ve Cube I dede böyle bi adam vardı çok hızlı matematiksel işlemler yapabilen ki cube zerodaki elemanda aynı özelliklere sahip.

3- Cube Zero sonunda kadına ne oluyor ? Kadının kaçması çok saçma geliyor acaba adam beynindemi yaratıyor kadını o tip bişeymi nedir ?

Şu an bana mantıklı gelen olay Cube Zero nun ilk film olduğu. (aslına bakılırsa isimdende anlaşılır ama bi yerde hypercube ün başarısız olması üzerine kurulan 3. küp falan deniyodu ama saçma oluyor olaylar o zaman)

Bu durumda sanırım bir 3. film daha çekilip Hypercube ün sonundaki parçanın anlamı falan belirtilicek ?

Cube Zerodan anlaşıldığı kadarıyla Cube hükümetin idam mahkumları üzerinde kendilerinden izin alarak bir biyolojik silahları falan test ettiği bi yer.[[/spo]

[Bu mesaj Predator tarafından 14 Ağustos 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorgulamayalim bence, yorucu olur.

[spo1=cube zero]cube zero'da uzayli gibi elemanlar da vardi ona bakarsan, hukumetin klavyeyi tuslara basmadan elektron transferiyle kullanabilen elemanlari varsa korkutucu.[/spo]

[spo2=disari cikma mevzuatlarindan bi buket]cube'de adamin disari cikip cikmadigini bilemiyoruz zaten, herifin algilari hafiften kaymaya ugradigindan bosluga cikmis gibi oluyo. cube zeroda da disari cikanlara uygulanan bi yakma testi var vs. bi degisik. belki adami eritiyolar, degisik.

hypercube'de ise hangar 18 tadinda bi mekana dusmesi ilginc tabi.[/spo][signature][hline]TOiO
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...