Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarot falı

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

abi benim bi tanıdığım vardı bana diyoduki hatta okuldan bikac kisi daha duymustur yalan değil yani ;) ben bi arkadasa tarot falı baktım iste tam bilmiorum ama ölüm icin ne cıkıo kule mı seytan mı neyse ondan cıkmıs bi kac gun sonra arkadası olmus MUS bilmiorum ne kadarı dogru ama biraz garip geldi hafif atmasyon olmasın yoksa
-yok abi bole seyler oluo bende biliorum dieniniz varmı ?...[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın
-Yada kendi yolunu cizeceksin....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 13 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
yanliz pek hs degildir tarot kaatlari cunku icinde ölüm akrti avrdir ve cidden kötü etiler insani tarot bakmak istiyosan kitaplari fln var al oku Kelt haci acmayi ögrenki zaten kelt haci fln merlin zamanından kalma biseydir merlin kelt oldugu icin eski druidler fln bunun gecmisinde Atlantis öyküleri yatar bu yüzden tarotun uzun bir gecmisi avr dene derim ama gercekten yetenegi olan birine baktir yada yetenegin varsa sen ögren

Mesela sen pek bilmiyorsun.
Ölüm kartı çıkınca direk "YATTIN" diye bir kaide yok.
Ölüm kartı, birşeyin bitmesi, yeni birşeyin başlaması anlamına gelir, ters çıkarsa tam tersi oluyor tabi.
Misal sordun "BATSIN BU DÜNYA NE OLACAK HALİM NASIL ÇIKACAM BU İŞLERİN İÇİNDEN ÜHÜHÜHÜH."

İşte 3 of swords 7 of swords falan çıkar yakın tarihte, gıflamalarda dolayı, sıkıntıdan, köfte yemekten, son kart ölüm çıktıysa mesela şahane.
Bitiyor her bi bok anlamına geliyor.

Ben çok eğleniyodum lise 1'de 2'de kızlara bakıyodum gidip, kızlar valla çıktı falan desede, ben eğlenmek için bakıyodum.
bazılarıda direk yatıyodu tabi.
ama zamanla hızlanıyorsun mesela "açık tenli bi erkek var, paraya düşkün?" "AA EVET MERT ! VAY O..!"[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Tarotta öleceksin falan çıkmaz ki.
Tarota soru sorarsın, nasıl "x" ederim/yaparım şeklinde onun cevabını verir.
bu.

öleceksin cıkmamıs zaten ölüm mü cıkmıs ne ole (yani demin demek istediim ölümü simgeleyen şeyler cıkmıs) bişiler cıkmıs cocuga soylememis ama daha sonra cocuk sizlere ömur ..... ben bunu soruyorum nerden biliim yaşamla ilgili bi soru sormustur cevabı bu olmustur... ama olurmu....[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın
-Yada kendi yolunu cizeceksin....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...