Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneşin bende bir etkisi (nedir bu?)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ya ben ilginç bir sorundan muzdaribim. Hani güneşli havalarda yolda arabayla giderken,güneşin arasına ağaç girer sokak lambası falan girer. Şöyle bir görüntü oluşur yolda: Güneş - gölge - güneş - gölge. Arabayla böyle yerlerden geçerken bi aydınlanır bi kararır. Sanki diskoda gibi. Umarım anlatabilmişimdir... Arabayla böyle yerlerden geçerken,ben kendimden geçer gibi oluyorum gözlerim hafif kararır gibi oluyor. Ama sorun bu değil,böyle olurken ben birden irkiliyorum,vücudum kendini istemsiz olarak geri atıyor. Sanki ani bi şok gibi. Ani bi refleks oluyor buna engel olamıyorum. Nedir bu? Çözümü varmıdır...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

discoveryde bunun yüzünden hipnotize olup trafik kazasında ölen bi adam görmüştüm. saçmabi haberdi, gülmüştüm ama discovery channelde fake olmaz heralde =)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 14 Ağustos 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orta çağda klullanılan bir hipnotize sistmemidir

silindir bir lambaya çeşitli yerlerden ince uzun dleikler açışıl ortasına bir mum konur ve hastaya telkin verirken lamba döndürülür.

hatta aynı dönemde medyumlar aynı şekilde trnasa geçerek gelecekten haber lamaya çalışırlardı

günümüzde kullanılmayan bir sistem[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Güneş gölge güneş gölge derken araya felek kaynamış, seni felek çarpmış :-)

İç güdüsel bi durum, alışamadığın bir serinlik hissedince olan ani reflekslerden bir tanesi gibi sankim..[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...