flood83 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 max 4 saat kullanıldı kullanma klavuzu vs herseyi içinde tanıdık vasıtasıyla aldıgımdan dolayı daha garantısını baslatmadım alıcı arkadas aldıgı gun garantısını baslatıp teslim edicem izmir içi olursa cok sevinirim alıcı arkadaslar buradan yada [email protected] dan bana ulasabilirler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 neden sattıgını belirtmemişin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu monitoru ablamın kullanması ıcın almıstım ablam işe baslayınca ve networkum dede sorun cıkınca bilgisayarı rafa kalktı ablamın monıtorle beraber kendi kullandıgım monıtor 107t philips bunu ablama verip kendime 19" lcd alıcam sonucta philipsi satsam garantısı olsa bile 1 yıldan fazla kullandım ama bunu 4 saat bile kullanmadım sadece denedim bu nedenlerden satıyrm daha guvenilir diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 monıtorun fiyatı 120ytl dir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar