Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Silent Hill 2'nin "Movies" bölümünde izleyebildiğimiz E3 Trailer'da çalan müziğin hastası oldum. P2P programlarından bir sürü mp3 çektim ama bunların çoğu başka müziklerdi, özellikle de Credits ve Introduciton Collage'da çalan Main Theme'i çekmekten gına geldi artık. Bu parçanın ismini bilen var mı aranızda arkadaşlar? Beni büyük bir işkenceden kurtarmış olacaksınız :)
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ah be dur biliyodum....... aaaaah................. dreams.........li bişeydi......rest de vardı.........ya biliyorum o müziği bende deli gibi dinliyodum kemanlı bişey dimi.......Restless Dreams........evet oyunun üstündede bu yazıyodu...Restless Dreams bu abi şarkı :)[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ya o var zaten ama ondan bahsetmiyorum :) Eğer yüklüyse bi zahmet bakıver, kemanlı değil gitar yoğunluklu bir parça.
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 BULDUM! Sorun halloldu arkadaşlar, şarkının ismi Promise.
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 silent hill2 nin forumlarında bütün sh2 nin müziklerine link lervardı.gerçekten çok güzel şarkılar.
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Evet super hepsı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Öne çıkan mesajlar