Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya arkadaşlar arkadaşın teki gönderdi "doğduğun o vakitte ölmüş bir sevdadan aldın kendi sevdana kattın yaralı yüreğimi" sinir oldum arkadaş düş sokağı sakinlerinden demiş ama guftekarda tüm şarkılarını aradım bulamadım bu şarkının adı nedir ve sözlerini nerden bulabilirim bi yardımcı olurmusunuz?[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ağaçlardaki düş sevdalarım - Murat Yılmazyıldırım -Yelkenin İlk Gözyaşları Aynı kaldı düşümdeki ağaçlar Açtım gözlerimi çiçek açtılar Aynı kaldı düşümdeki ağaçlar Açtım ellerimi sevda oldular Doğdun o vakitte Ölmüş bir sevdadan aldın Kendi sevdana kattın yaralı yüreğini Kapandı ellerim kollarım çiçek doldu Aynı kaldı heyecanım bağlılığım oldu Kapandı gözlerim geceler gündüz oldu Aynı kaldı heyecanım Ben teninle oldum Dokundum genç kadınlığına Hafif çekingendim Tanıdım aşkı bağlandıgıma inandım... Al beni yar aşkın içine Yüreğime can ver Çünkü yüreğim seni bekler Al beni yar aşkin içine... düş sokağı sakinlerinin değil de , murat yılmazyıldırım'ın çıkardığı solo albüm olduğu için bulamamışsındır :)[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 14 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Çok saol dünden beri arıorm bunu bulamıorm çok teşekkürler[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne demek :)[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes..
Öne çıkan mesajlar