Gerab Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu konu burayamı uyar bilmiyorum ama bu satanın format şekli farklıymış denilenleri yaptım yine olmadı böle yazıylada olması zor ama belki yardımcı olur teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 naptığını açıklarsan yardımcı olabilirim. sata'nın formatı farklı derken yanlış bilgi var sanırım burda. bildiğim kadarıyla sata'nın ata'dan tek farkı hız konusunda.hdd'yi formatladıktan sonra birkaç şekilde düzenleyebiliyorsun. genelde fat32 veya ntfs oluyor windows için. fat32 artık geride kaldı formatladıktan sonra avantajlarından dolayı ntfs yapılıyor genelde.eğer winxp kurmak için formatlamak istiyorsan direk winxp cdsini takıp boot device olarak cdrom'u gösterirsin daha sonra yönergeleri takip edersin.winxp'nin nereye kurulacağının sorulduğu ekranda silmek istediğin partition'ı silersin.daha sonra tekrar primary olarak tekrar oluşturursun.winxp yüklemye devam edersin.2.adımda sana hdd'nin biçimini sorucak.burda ntfs olarak biçimlendir dersen.ntfs olarak formatlayıp.temiz winxp kurulumu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sata hdd lerin formatinda herhangi bir farklilik yok ancak iki tane ayni model hdd n varsa ve raid yapildiysa (ki bunu bilgisayar acilirken tab tusuna basarak gorebilirsin) ozaman bilgisayar xp cdsinden boot etmeye basladiginda if you have scsi disc press f6 yazisini gordugun anda f6 ya basman gerekir ve gerekli dosyalari load ettikten sonra raid configuration kismi karsina gelicektir burda S tusuna basarak hdd leri tanitirsin ve tanitirkende boardla birlikte gelen sata disk driver disketini kullanman gerekir.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 2 hdd yok yalnız ben formatlarken f6 yoluyla yapmayı deniyordum daha sonra anakartın disketini takıp yapmaya çalışıyordum ve olmuyordu tekrar denerim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 format atarken bişey yok, windows u tekrar kurarken tanımıyor harddiski bu duurmda kendin göstertip, anakarttan satanın dosyalarını bi diskete yükleyip, isteyince onu takıcaksın, bu kadar.[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar