Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tabiki kalabilir ama şehre de bağlı.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Eno, 30 Ocak 2005 00:31 tarihinde demiş ki: kalır... kalan da çok var... ama "ohaa karıyla aynı evde kalıyor ballı heriiiiifff" diyen dallamalar olduğu müddetce, kalanlar hep tedirgin olur... sen çok düşünmeden konuşuyorsun lütfen sözlerine gem vur yoksa o gemi sana vuracağım. tamam sen kalma taraftarısın ama diğer tarafı neden böyle yargılıyorsun . sen önce insanmısın evet diyorsan düşün ve insanların arasında karsıt fikirlerin olcağını öğren ve ona göre davran . ne yani senin gibi düşünmeyenleri taksimde sallandıracaksın değil mi? malesef ki sen özünü kaybetmiş birisin. millet uzaya çıkıp 10. gezegeni, bilmem onu bunu keşfederken sana acizlikle bakıyoreum ve senden ibret almaya çalışıyorum. sana küfür de edebilirdim!!! ama sana o kadar değer vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şaka mısın sen?[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 değişik bir yaklışım getireceğim bakalım bana hak veren olacak mı? arkadaşlar insanlar her zaman kötülüğe boş aylak avare kaldıkları zamöan meyilli duruma gelmişlerdir.istisnalar olabilir ama bu böyle.işsiz kalıp düşünmektense uyuz olup..... biliyorsunuz.bir kız ve erkek aynı evde üniv de okuduğu bölümlere göre kalabilir. eğer okunan bölümler zor sa o kişiler kafayı derslerden kaldıramazlar ki o şeylere başvursunlar hatta insanı azdıran öööle seylere meyil ettiren enerji harcanmış oluyor. gelelim fasulyennin faydasına okunan bölümler kolaysa ben kalamaz diyecem. istisnalar olabilir. ama ben genel için konuşuyorum. ve diğer türlü bir erkek bir kız aynı evde kalır mı arkadaşlar bence kalamaz çünkü insanın temel ihtiyacları yeme içme bir de o. bunu bütün bilim kabul ediyor. bizim pro demişti. her canlı soyunu devam ettirme iç güdüsüne sahiptir. yani batının baştaclarından freud amcanız diyor ki insanın hayvani duyguları vardır. buna id denir. ve kültürel bir toplum var buna süper ego denir. ve unu dengeleyen ego var. buna göre bir kız bir erkek başta toplum seceneğinden öyle halt etmezler. ama bu toplum seceneği zamanla etkisi kaybedince bir de mevsim yaza tekamül ederse. servis!!!!! öğünüz mercimek. ve böyle seylerin artık kendini batıya empoze etmeye çalışan üniv geçliğinde önemli olduğunu düşünmüuorum. böyle seyler sacma tamda batının o kültürel benliğine damarlarımıza kadar soğurmaya başlamışken böyle seylerle kafa bulandırmayın. sonucta üniversiteli ne yaparsa yapar kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sen yazdıklarını tekrar okudugunda anlıyor musun? ben pek birşey anlamadım yazdıgından. anladıgım kadarıyla cevap vermem gerekirse ; yemek,içmek ve o şey. demişsin ve bunun bir ihtiyaç oldugundan bahsediyorsun. tamam belki bir ihtiyaçtır belki bir içgüdüdür fakat toplum içinde bazı duygularımızı kontrol altına almamız gerekiyor nede olsa belki farkında degilsindir ama yontma taş devrinde yaşamıyoruz. insanlar partnerlerini seçebilicek düzeydeler ve illa bir erkekle bir kız aynı yerde kalıyolarsa cinsel birşeyler olucaktır diye bir kaide yok. ergenligin verdigi ateşle düşünüyor olabilirsin belki fakat insan nasıl her kız arkadaşıyla ilişkiye girmiyorsa burda da aynı şey söz konusu. tabii erkek gözüyle söylemem gerekirse bu tür cinsel şeyler insanların aklından geçebilir fakat bunlar uygulamaya dökülecek şeyler degildir.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bölüm zorsa sevişemezler, bölüm kolaysa beyinlerini başka bişeye yormayacakları için sevişirler... pffs... ya araya 2-3 tane süslü kelime serpiştirdin diye "awwww, adama bak ne gaddeerrr bilgiliii, hemen geri adım atiim" dicez falan mı sandın anlamadım ki? neyse fazla sağa sola laf atıyo gibi göründüm.. Bana göre bu işin doğrusu; herkes istediğini yapmakta özgürdür... Herhangi bir yakınımın, bir erkekle evde kalıyor olması ( eğer erkeği tanıyosam, samimiyetine inanıyosam, güveniyosam vs.vs. ) sorun olmaz benim için. Ha bu tabi ki " sokaktan bulduğun birisiyle evde kalabilirsin" anlamına gelmiyor... Zaten kendini bilen insan ( ben, ailem, kız kardeşim, akrabam, farketmez.... ) neyin doğru olup neyin yanlış olduğunun farkında olduğu için genelde böyle bi problem çıkmaz. Ha ayrıca; "vaaay kızla kalıyosun şanslı heriiiiiifffff" diye düşünen dallamadır ve budaklamadır. Aklı ilk önce bu tür şeylere çalışan adamlardan uzak durulmalıdır. Bu tipler insanın, sinir katsayısının inanılmaz derecede yükselmesine, dinden imandan çıkmasına neden olur.[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ateşle barut yanyana durmaz[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kan bağı, aşk bağı ,ten bağı ,varsa neden olmasın?[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ten bagı?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kalan tanıdıklarım var..ama tavsiye etmem..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Çoğunu okumadımda Şimdi başlık ne demek istiyo onu anlamadım Soru bi kız bi erkek öğrenci aynı evde kalırlarsa sevişirlermi sevişmezlermi Mİ? Yoksa bir erkek bi kız aynı evde kalabilirmi mi ki tabiki kalır ev 2 kişiye yeticek hacimdeyse aynı evde durabilirler :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: spawn77, 12 Ağustos 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Yoksa bir erkek bi kız aynı evde kalabilirmi mi ki tabiki kalır ev 2 kişiye yeticek hacimdeyse aynı evde durabilirler :) +1 en dogru mantık budur işte helal olsun o kadar sayfa yazdık ama bu kadar net bir şekilde düz mantık kuramadık. cinsel içerikli veya cinsel kıvama çekilmiş topicler daha çok reyting alıyor o yüzden ilk dedigin kıvamda sorulmuştur.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 murataza ismini vererek diyorum murtaza aklını basına devşir neden bana çatıyorsun. seni uyarmak isyiroum kardeşim benim düşüncelerime saygı göster dikkat et. kabul et demiyorum saygı göster. bu sekilde davranmakla yontma taş devrinden kimin kaldığının cevabını vermektesin. arkdaşım şu avrupa birliğine girerken böyle asalakca davranışlar yapman çok yersiz kişilik aşağıltıcı bir davranış. hala aynı zihniyet. okusana yazımı istisnalar olabilir dioyrum. her zaman senin gibiler karsıma çıkıyor. ben bunu kendim için bir sınav olark düşünüyorum . çünkü senin gibiler yüzünden hayata olan direncim her gecen gün artıyor. istesemde istemesemde. bana başka yazı yazma cüerttinde bulunmazsın sanırım.eğer fikir üretemiyorsan mantık yürütemiyorsan sana tavsiyen ona buna satasma git counter strike oyna daha faydalı olursunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 counter strike ile seni sınırlandırmakm istemiorum. başka oyunlarda var. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 boşuna yazını fazladan süsleyerek bana laf salatası yapmana gerek yok. kendin diyosun avrupa birligine giricegimizi (ki inanmıyorum giricegimize) kendinde söylüyorsun ama hala bu tür konuları tartışabilecek kadar darkafalısın. içgüdülerin kontrol edilemeyeceginden bahsediyorsun ve konuyu counterstrikea kadar çekiyosun. madem saçmalayacaksın ozmn ciddi bir üslupla yazma ki amacını bilelim.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sırf senin abuk subuk mesajına cevap vermek için dinlemekte olduğum G.Saray - Ankaragücü maçına ara vermek zorunda kaldım. Neyse zaten devre arası olucaktı... eveeet, bakalım ne yazmışsın? Kafadan "Avrupa Birliği" yazarak, çağdaş Türkiyenin kalkınmasında çok büyük emeği olan biriymişsin gibi bi hava vermeye çalışmışsın. Fakat devamında gelen "asalakça davranışlar" kelimelerinden senin, "abi ben okul okuyorum, orada yeni kelimeler öğreniyorum, e forumlarda da bu yeni öğrendiğim kelimeleri postlarımın aralarına serpiştireyim, acayip bilgiliymişim gibi davranim, içimin kof olduğunu belli etmiim.. nasıl olsa kimse bişe çakozlamaz" diyen bir tip olduğunu anlıyorum... Hayata olan direncinin artmasına katkıda bulunduğum için çok sevindim, son günlerde acayip bi komplekse girmiştim ben de... " amaağğn tanrıığğm bu hayatta hiç bi işe yaramıyor muyuuuğğğm beeeeğnnnn??" şeklinde üzülmekten basurum üzüm salkımı gibi olmuştu... Ne yazık ki mesajına cevap yazma cüretinde bulundum ayrıca da dolma parmaklı olduğunu, klavyedeki tuşlara yalan yanlış basmandan anladım. Ne yalan söyliim buna rağmen "fikir üretemiyosan, mantık yürütemiyosan" şeklinde güzel bi ikileme yapmışsın, takdir ettim seni... Ha bu arada bu mesajından sonra şunu belirteyim ki seni sevmedim, mesajlarını anlamsız buldum, sana taktım... Eğer varsa bi sıkıntın ve de benimle seviyeli şekilde konuşabileceğine inanıyosan PM yoluyla ulaş... Yalnız çok fazla vaktim yok, bi yandan maçı dinlicem ve PC' de Mario oyniicam. ktnxbye...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kalır niye kalmasın hangi çağda yaşıyoruz .. Ama olayın sonunda aşk çıkabilirr meydane o da ayrı mesele !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 insan demek bu kadar düşebiliyormuş. beni alt etmek için yazdığım kelimeler deki harf yanlışlıklarını dahi incelemişler pes doğrusu. şunu belirteyim harf yanlışlıkları için özür diliycem bi o konuda mantıklı buldım siz de ondan. arkadaşlar beni alt edemezsiniz. bunu kesin bir dille söylüyorum.ben sizi alt ettim bak hehehe havasında değilim. ve olmayacağım.ben herzaman doğruların ve mantığın cercevesinde konuşacağım. sizde saplantılı fikirler!!! alıntılarla devam ederseniz.... size acıyarak bakıyorum.neyse düşene vurulmaz. bu olayı kapıyorum. fikir üretmeye ve mantık yürtmeye davet ediyorum. benden bu kadar .eğer siz biz buyuz baska olamayız diyorsanız.vaktim yok uğraşamam sizinle. bana başka nicklerle gelmeyin niyetinizi anlarsam böyle bırakmam rezil ederim.ben kaba kuvvet ve terim olduysa; kaba düşünceyle bir yere varılmayacağını biliyorum. size kızmıyorum. iyi günler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kira ise ev sahibi sorun çıkarır..sevgililerse zaten sorun yok en güzel duygudur..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bir erkek, bir kızla aynı evde kalmayı doğru buluyorsa öncelikle o kızla niye aynı evde kalmak istediğini kendi kendine sorması ve dürüstçe cevap verebilmesi gerekir. Kalabilir diyen arkadaşlara soruyorum: neden erkek arkadaş yerine kız arkadaşla kalmak tercih edilmektedir? Kız arkadaşın erkekten ne fazlası vardır? Yanlış anlaşılmasın, olumlu tarafı yoktur demiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar belki bir sayfa olumlu taraflarından behsedebilirler. (belki daha düzenli olmayı öğrenmek gibi...) Ama erkek sırf bu olumlu tarafları yüzünden mi erkek yerine kızla kalmayı tercih etmektedir? Yoksa evini paylaşacak erkek arkadaş kurumuş mudur? "Yok ben onla istediğim zaman dertleşebilirim, o benim arkadaşım, kardeşim, kankam" ayaklarına yatanlar bir kızla hiçbir zaman erkek arkadaşla olduğu rahat konuşulamayacağını bilirler. Bu hiç bir zaman konuşulmaz anlamına gelmiyor. Bazen arkadaşlarınızın öküzlüklerinden, dalga geçmelerinden, anlayışsızlıklarından bıkıp pekala samimi olduğunuz bir kızla dertleşme ihtiyacı duyabilir, geyik yapabilir, muhabbet edebilirsiniz. Ama bunun için de aynı evde kalmak şart değildir. Kişi, niyetinde samimi olabilir... Her erkeğin niyeti bozuk değildir çünkü. Bir kızla aynı eve çıkmayı daha uygun ve cazip görebilir ve kafasında "kilit nokta" olan cinsellikle ilgili en ufak bir şey yoktur. (ne yazık ki böyle olanlar muazzam abaza çoğunluk içinde çok azdır) Asıl önemli olan burda bence niyetinin iyi olması değil kendi içindeki hayvanla uzlaşabilmiş olmasıdır. Görünürde bir şey olmasa da tarafların davranışları kadar hissettikleri de önemlidir ve birşey hissedilmemesi bence mümkün değildir. (tartışılabilir) Bu durumda ben yanlış bulurum ancak.. İki taraf da sınırsız özgürlükten yanaysa ve "istediğimizi yaşarız" diyorlarsa, yeterince demokratik olduğuna inandığım bu ülkede kimsenin bunu yargılamaya hakkı yoktur. Dedikodu elbette olabilir ama kendileri tarafından normal görüldükten sonra bunun da bir zararı yoktur zaten. Kalamaz diyenlere söylüyorum: Eğer bunu değer yargılarına aykırı gördükleri için söylüyorlarsa hak veriyorum çünkü sahip olduğumuz geleneksel ahlak yapımızın korunmasından yanayım. Ama bir kızla erkeğin biraraya gelince tek yapabileceği aktivite çiftleşmek değildir ve iki taraf da yeterince medeni olduğu müddetçe olaya bu kadar katı bir yaklaşımda bulunulmasını da doğru bulmuyorum. Sonuç olarak, durumun doğruluğu veya yanlışlığı şartlara göre değişdiği gibi kişilerin düşünce yapılarına göre değişmekte.. Bir kimseye göre yanlış olan şey başkası için son derece normal olabilir, önemli olan bunu olgunlukla karşılayabilmektir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar