Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kız 1 erkek üni.öğrencisi aynı evde kalabilirmi?

NeHi_R

Öne çıkan mesajlar

Ben öyle düşünmüyorum;pek tabi de kalırlar...
Nedir yani?ilk önce kız erkeği;erkek ise kızı,iyi tanımalı;nasıl birisi olduunu bilmeli...
Eğer abaza bir zihniyet yoksa ikisinde de;pek tabi kalırlar diye düşünüyorum...
Kendini savunamayacak bir kızsa;yani bundan acizse kalmamalılar diye düşünüyorum...Birde eli maşalı kızlar var;vurduunda kıran tipler lol[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?

Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC
Sosyal ağlarda paylaş

1 de şey aklima geldi şimdi okul ortaminda ayni ewde kaldiğiniz duyulur çoğu insan sizi sevgili sanar diğer kizlardan felen karşilik alamazsin yada 2 nizden birinini sevgilisi oldu dier kişiyi kıskanır felen. Karışır yani işler :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

kendini rahat hissediceksen kalırsın.

ama senin kız arkadaşın onun erkek arkadaşı varsa rahatsız faktörler olur.
e kız bide güzelse hatta kimi zamanlar güzel diilsede akacak kanı damarda durdurduğun için psikolojin bozulabilir
mesela
ben kalamam yani,her gece yatarken acaba gelirmi şimdi odaya uyuyamadım filan diye bin türlü düşünmekten deliririm

he bilmem kaç yıllık kankansa rahat olabilirsin ama yinede arkadaşların sölediği düşünen hayvanlarız kısmına katılıyorum,[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
plus, 01 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
abi evde karşılaşıcaksınız sende boxer onda g-string sonra dur durabilirsen...

:D ne adamsın ya :D...

edit:''a'' eksikliği.
[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...

[Bu mesaj Cyan_Bloodbane tarafından 01 Şubat 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

OOf...
Bilirsiniz, Türkiyede iki tür erkek modeli vardır; Mantıklı ve kültürlü olanlarla Yılbaşında taksimde Hollandalı kızları ellemeye çalışanlar.
İlk grup için bahsi geçen olay gayet normaldir ve yadırganıcak bir tarafı da yoktur. karşı taraf ister arkadaş olsun ister tanımadığı biri olsun, kafaları uyuştuğu sürece karşı cins ile aynı evde kalmayı yadırgamaz. İkinci grup için ise bahsi geçen olay bir fantazi'dir. O evini bir birey ile paylaşacağının bilincinde değildir. İstediği zaman kullanabileceği bir et parçası düşlemektedir sadece...

Ve evet, konu başlığına bakıcak olursak herhangi iki karşı cinsin değil, iki üniversite öğrencisinden bahsedildiği için büyük bir olasılıkla erkek ilk gruba dahildir bu sebeple o cepheden bir sorun yoktur.

Kız tarafı (sadece bu konu başlığı için) iki şekilde ikiye ayrılır. birincisi ailesinin entellektel olgunluğuna göre, ikincisi ise kızın rahatlığına ve dünyaya bakış açısına göre ikiye ayrılmaktadır. Kız eğer mantıklı ise ve karşı tarafla da güven bağlarını oluşturmuş ise onun cephesinde de bir problem yoktur....

Çevre ve yaşanılan coğrafi bölge ise; eğer Türkiye içinde düşünülüyorsa genellikle negatif etkili bir faktördür.

En nihayetinde ise sadece; Cinsel organına kan gitmeye başladığı zaman beyni için yeterince kan kalmayan bir erkek ile örf ve adetlerin içinde bastırılmış, defansif bünyeli bir kız asla Türkiyede, aynı evde kalamaz.
Diğerleri için ise bu nefes almak kadar doğal ve yapılması gerekiyorsa yapmaktan kaçınılamyacak bir eylemdir.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Birde strencer abi cok kesin seyler soylemissin bence insanlari ne bu konu icin nede baska bir sey için bir capla sinirlandiramazsin abi ben bir bayanla aynı evde yasasam onunla birliktede olabilirim oturup dertlesedebilirim bu aramizdaki ilişkiye bakar benim yada onun seviyesine degil bea ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kalınır
ama sevgili olma durumunuz %80+ derim
kendimden biliyorum tabii sizde değişikde olur ama sonuçta kızla ortak noktaralarınız olmalı ki evde kalasınız :)
o yüzden aranızda mutlaka birşeyler geçer :D[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...