SFX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben öyle düşünmüyorum;pek tabi de kalırlar... Nedir yani?ilk önce kız erkeği;erkek ise kızı,iyi tanımalı;nasıl birisi olduunu bilmeli... Eğer abaza bir zihniyet yoksa ikisinde de;pek tabi kalırlar diye düşünüyorum... Kendini savunamayacak bir kızsa;yani bundan acizse kalmamalılar diye düşünüyorum...Birde eli maşalı kızlar var;vurduunda kıran tipler lol[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Eğer çeşitli şartlar sağlanmışsa kalınabilir. Eğer kendini tutabilirsen, özel hayatlara müdahale olmayacaksa,ailesel sorunlar olmasa, çevre müsaitse, kafa dengi ise...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 4 sene kalacan ve bişi olmıcak gülerim :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lol.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ev arıyorum bakalım bulursak kalıcaz. anlatırım yakında[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1 de şey aklima geldi şimdi okul ortaminda ayni ewde kaldiğiniz duyulur çoğu insan sizi sevgili sanar diğer kizlardan felen karşilik alamazsin yada 2 nizden birinini sevgilisi oldu dier kişiyi kıskanır felen. Karışır yani işler :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lem bu konu başlığı nerden çıktı, oha yahu yeni farkettim.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kalabilmeli bence ama ulkede cogu insanın aklı baska bi yerinde oldugundan oldukca zor.[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kendini rahat hissediceksen kalırsın. ama senin kız arkadaşın onun erkek arkadaşı varsa rahatsız faktörler olur. e kız bide güzelse hatta kimi zamanlar güzel diilsede akacak kanı damarda durdurduğun için psikolojin bozulabilir mesela ben kalamam yani,her gece yatarken acaba gelirmi şimdi odaya uyuyamadım filan diye bin türlü düşünmekten deliririm he bilmem kaç yıllık kankansa rahat olabilirsin ama yinede arkadaşların sölediği düşünen hayvanlarız kısmına katılıyorum,[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kalır ama evde kasatura ,süngü , hatta dedenizden kalma baston tüfeği bulundurmayı unutmayın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AshK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 abi nedir bu amma komik bi soru tabikide kalır ahanda örnek ben ist. kaldık. ne olucek yanii...[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi www.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: crocodile, 30 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: atesle barut yan yana durmaz. aynı yatakda degil be, aynı evde kalacaklar. ofisde, sınıfda kızarkadaslarınızla aynı ortamda rahat rhat duruyorsanız, evde de kalabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 valla bilmiyorum sanırım ben de hormonlarımın azizliğine uğrarım öyle uzun süre, iç çamaşırlarını görmek felan. pöh[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 abi evde karşılaşıcaksınız sende boxer onda g-string sonra dur durabilirsen...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yorumların hepsini okumadım ama bence olamsı imkansız bi durum gibi gelmedi. Normal yaşantında etrafında o kadar karşı cinsten insanla birlikte olabiliyosan rahatça aynı evde de kalabilirsin. Bence iyi bir deneyim olur.[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: plus, 01 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki: abi evde karşılaşıcaksınız sende boxer onda g-string sonra dur durabilirsen... :D ne adamsın ya :D... edit:''a'' eksikliği. [signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... [Bu mesaj Cyan_Bloodbane tarafından 01 Şubat 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 OOf... Bilirsiniz, Türkiyede iki tür erkek modeli vardır; Mantıklı ve kültürlü olanlarla Yılbaşında taksimde Hollandalı kızları ellemeye çalışanlar. İlk grup için bahsi geçen olay gayet normaldir ve yadırganıcak bir tarafı da yoktur. karşı taraf ister arkadaş olsun ister tanımadığı biri olsun, kafaları uyuştuğu sürece karşı cins ile aynı evde kalmayı yadırgamaz. İkinci grup için ise bahsi geçen olay bir fantazi'dir. O evini bir birey ile paylaşacağının bilincinde değildir. İstediği zaman kullanabileceği bir et parçası düşlemektedir sadece... Ve evet, konu başlığına bakıcak olursak herhangi iki karşı cinsin değil, iki üniversite öğrencisinden bahsedildiği için büyük bir olasılıkla erkek ilk gruba dahildir bu sebeple o cepheden bir sorun yoktur. Kız tarafı (sadece bu konu başlığı için) iki şekilde ikiye ayrılır. birincisi ailesinin entellektel olgunluğuna göre, ikincisi ise kızın rahatlığına ve dünyaya bakış açısına göre ikiye ayrılmaktadır. Kız eğer mantıklı ise ve karşı tarafla da güven bağlarını oluşturmuş ise onun cephesinde de bir problem yoktur.... Çevre ve yaşanılan coğrafi bölge ise; eğer Türkiye içinde düşünülüyorsa genellikle negatif etkili bir faktördür. En nihayetinde ise sadece; Cinsel organına kan gitmeye başladığı zaman beyni için yeterince kan kalmayan bir erkek ile örf ve adetlerin içinde bastırılmış, defansif bünyeli bir kız asla Türkiyede, aynı evde kalamaz. Diğerleri için ise bu nefes almak kadar doğal ve yapılması gerekiyorsa yapmaktan kaçınılamyacak bir eylemdir.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bence yasanabilecek en etkileyici tecrube olacaktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Birde strencer abi cok kesin seyler soylemissin bence insanlari ne bu konu icin nede baska bir sey için bir capla sinirlandiramazsin abi ben bir bayanla aynı evde yasasam onunla birliktede olabilirim oturup dertlesedebilirim bu aramizdaki ilişkiye bakar benim yada onun seviyesine degil bea ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kronick Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla boşverin ya düşündüğünüz gibi güzel olmuyo (bu sözüm özellikle erkek arkadaşlara) Arada bi görüşmek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence kalınır ama sevgili olma durumunuz %80+ derim kendimden biliyorum tabii sizde değişikde olur ama sonuçta kızla ortak noktaralarınız olmalı ki evde kalasınız :) o yüzden aranızda mutlaka birşeyler geçer :D[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben bi kızla kalırım, ama benim kızım bi erkekle kalamaz.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 GeeM hiç cevap yazmasan daha iyiydi sanirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 maço ve olması gereken bir davranış tebrikler :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu kadar ustune gitmek gereksiz. Ancak yazmasa daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar