The_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bu şekilde dizibile varddı örnk ver o diziyi bakın de izin vermesseniz de bende dizideki gibi yaparım de!Sonra dellen hepiniz .mına korum hulenn de!Çıkar bıçağı ama HIIIIIIIıJİNG die ses çıkcak sapla soora çevir içinde fln bak bakalım izin veriolar mı vermiolar mı? *!birden dellenip sağa sola saldırırı ve sakinleşşir* Hırrrrrrr Hırrrrr[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Arkadaşsa da kalabilir arkadaş kalarak. Sevgiliyse çok güzel olur. Arkadaşsa fuckbuddy olarak çıkılabilir evden sonraları adamına bağlı. Benim arkadaşsa arkadaş kalırım yani. Istiyorsam tabi. Hormonlarını dizginleyemeyen vatandaşların problemi çok normal, hayatların y kromozomu eksik.Tedarik edilmesi lazım.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kalınıyo valla. kalan cok arkada$ım var. ve acaip eglenceli. karı koca geyigi yapıyolar. "hanım misafirler geldi cay yap" falan. ama ki$iden ki$iye degi$ir her konuda oldugu gibi ve cogu ki$i kaldıramaz bu olayı.[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bizim yurtlarda kiz erkek birlikte kalan var istege bagli ama cok saglikli olmuyor gordugum kadariyla haftada bir kavga cikiyor falan benim basim agriyor. Avrupa'da ise cogu universite yurtlara random yerlestiriyor zaten, Avusturya'da 3 kizla ayni yurt odasini paylasan bir arkim var yani ne balsa artik ehueh.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kalınır nedne kalınmasın bunda sorulcak bişey yokki canı isteyen kalır, ailelerinden başka kimsede karışamaz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: The_, 30 Ocak 2005 06:37 tarihinde demiş ki: Bu şekilde dizibile varddı örnk ver o diziyi bakın de izin vermesseniz de bende dizideki gibi yaparım de!Sonra dellen hepiniz .mına korum hulenn de!Çıkar bıçağı ama HIIIIIIIıJİNG die ses çıkcak sapla soora çevir içinde fln bak bakalım izin veriolar mı vermiolar mı? *!birden dellenip sağa sola saldırırı ve sakinleşşir* Hırrrrrrr Hırrrrr sen ne diyon olm yinemi içtin?!!!... :D sen yap sıkıyosa dediklerini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 BEnce çok güzelde kalınır.Hem bayan rahat eder,hem erkek. İş bölümü yapmak daha kolay olur.O yemekleri yaparken sen bulaşıkları yıkarsın,sen camları silerken o toz alır vs vs vs. Ayrıca evine sürekli onun kız arkadaşlarının uğrayacağınıda unutma ;-)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yorgun düşüldükten sonra ise s.x ve sonrası güzel bir uyku güzel gelir... :)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Arkadaşın kızı erkeği olmaz arkadaş arkadaştir... Kafan uyuşuosa ve bereber yaşayabilceğini düşünüyosan nie olmasın...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla bi arkadaşın kuzen kalıyomuş...ama ailesinden gizli :D sevgilisiyle kalıyomuş...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 becen soru açık değil yeterince.. Yani kalabilrmi derken neden kalamasınki. Kalır tabiki. Ama Aynı kalabilir ve akabinde şöyle olabilimri diye sorsanız mesela. MEvzu sanırım aynı evde kalıp ikiside akıllı uslu olabilirmi.. Buda tamamen kıza yada erkekeğe bağlı şeyler.. Ben kalırdım. (bkz: Aynı yatakta sadece uyuyan kadın erkek modeli)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: John_Petrucci, 30 Ocak 2005 02:25 tarihinde demiş ki: tabii ki kalabilir ama ben kızıma izin vermezdim :horace: :horace:[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Hamish, 30 Ocak 2005 12:53 tarihinde demiş ki: Arkadaşın kızı erkeği olmaz arkadaş arkadaştir... Kafan uyuşuosa ve bereber yaşayabilceğini düşünüyosan nie olmasın... Hamish e katılıyorum arkadaş arkadaştır kız erkek farketmez. Ama sevgili ise olay değişiyor tabii hehe :)[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ayni evde birlikte uzun sure yasayabilecek iki farkli cins insan arasindaki ask kacinilmazdir. uyumu yakaladiktan sonra alkolun fazla kactigi bi gecenin sonrasi guzel bir ask baslar. :) ekleme: zaten uyumsuz iki insan da arkadas olup yasayabilir, erkek kisi veya hatun kisi cazgirsa evler ayrilir heh.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 30 Ocak 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence çok güzel yaşrlar özellikle kardeşlere :-D şaka bir yana neden olmasın çokda güzel olabilir. Ama iki kişininde mantıklı olması lazım.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence erkek için çok hoş olur eger kzın sevgilsii yoksa çünkü bu durumda kız sadece kız arkalrıyla vakit geçircektir ve eve gelecek hatunların haddi hesabı olmucaktır :)[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NikolaoS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bence kalabilir olay sırf yurtdışında olur die bişi yok bal gibide kalır ve singles a döner mi?belki:)ama yadırgancak bişi olmamalı[signature][hline]Waiter! More blood,please... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kalabilir.neden olmasın. bir ton kalan var.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NikolaoS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: BonePART, 30 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ben sana her ay 5 gun kanıyosun ama yaıyosun insan deilsin diyo muyum demiyorum o zaman sende bana azgınsıon hayvansın okuzsun sapıoksın demicen ben sana öle bişi demedim[signature][hline]Waiter! More blood,please... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kaLmasına kaLırLar da , okurLar mı okumazLar mı orasını biLemem :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LilianGee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Erkek gay olsun mesela ?[signature][hline]It's better to burn out than to fade away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ne fark eder , memLekette sexshop mu yok ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Erkek-Kız türkiyede aynı evde kalabilir. sevgiliyse cok güzel olur.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu sorundan kasıt sex yapmadan bir arada kalabilirlermi yoksa tepki veren çok olurmu tarzı bişeymi sonuçta insanın kendi sorumluluğu ne yapıp yapmadığı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tartısması bile gereksiz ama turkıyede sakıncalı:D[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar