Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kız 1 erkek üni.öğrencisi aynı evde kalabilirmi?

NeHi_R

Öne çıkan mesajlar

Bu şekilde dizibile varddı örnk ver o diziyi bakın de izin vermesseniz de bende dizideki gibi yaparım de!Sonra dellen hepiniz .mına korum hulenn de!Çıkar bıçağı ama HIIIIIIIıJİNG die ses çıkcak sapla soora çevir içinde fln bak bakalım izin veriolar mı vermiolar mı?
*!birden dellenip sağa sola saldırırı ve sakinleşşir*
Hırrrrrrr Hırrrrr[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşsa da kalabilir arkadaş kalarak.
Sevgiliyse çok güzel olur.
Arkadaşsa fuckbuddy olarak çıkılabilir evden sonraları adamına bağlı.

Benim arkadaşsa arkadaş kalırım yani.
Istiyorsam tabi.
Hormonlarını dizginleyemeyen vatandaşların problemi çok normal, hayatların y kromozomu eksik.Tedarik edilmesi lazım.[signature][hline]G3nk...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim yurtlarda kiz erkek birlikte kalan var istege bagli ama cok saglikli olmuyor gordugum kadariyla haftada bir kavga cikiyor falan benim basim agriyor. Avrupa'da ise cogu universite yurtlara random yerlestiriyor zaten, Avusturya'da 3 kizla ayni yurt odasini paylasan bir arkim var yani ne balsa artik ehueh.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_, 30 Ocak 2005 06:37 tarihinde demiş ki:
Bu şekilde dizibile varddı örnk ver o diziyi bakın de izin vermesseniz de bende dizideki gibi yaparım de!Sonra dellen hepiniz .mına korum hulenn de!Çıkar bıçağı ama HIIIIIIIıJİNG die ses çıkcak sapla soora çevir içinde fln bak bakalım izin veriolar mı vermiolar mı?
*!birden dellenip sağa sola saldırırı ve sakinleşşir*
Hırrrrrrr Hırrrrr

sen ne diyon olm yinemi içtin?!!!... :D

sen yap sıkıyosa dediklerini!
Sosyal ağlarda paylaş

BEnce çok güzelde kalınır.Hem bayan rahat eder,hem erkek.
İş bölümü yapmak daha kolay olur.O yemekleri yaparken sen bulaşıkları yıkarsın,sen camları silerken o toz alır vs vs vs.
Ayrıca evine sürekli onun kız arkadaşlarının uğrayacağınıda unutma ;-)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi arkadaşın kuzen kalıyomuş...ama ailesinden gizli :D sevgilisiyle kalıyomuş...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

becen soru açık değil yeterince.. Yani kalabilrmi derken neden kalamasınki. Kalır tabiki. Ama Aynı kalabilir ve akabinde şöyle olabilimri diye sorsanız mesela. MEvzu sanırım aynı evde kalıp ikiside akıllı uslu olabilirmi.. Buda tamamen kıza yada erkekeğe bağlı şeyler.. Ben kalırdım. (bkz: Aynı yatakta sadece uyuyan kadın erkek modeli)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 30 Ocak 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
Arkadaşın kızı erkeği olmaz arkadaş arkadaştir...
Kafan uyuşuosa ve bereber yaşayabilceğini düşünüyosan nie olmasın...

Hamish e katılıyorum arkadaş arkadaştır kız erkek farketmez. Ama sevgili ise olay değişiyor tabii hehe :)[signature][hline]...Techno Cocaine...
Sosyal ağlarda paylaş

ayni evde birlikte uzun sure yasayabilecek iki farkli cins insan arasindaki ask kacinilmazdir.

uyumu yakaladiktan sonra alkolun fazla kactigi bi gecenin sonrasi guzel bir ask baslar. :)
ekleme: zaten uyumsuz iki insan da arkadas olup yasayabilir, erkek kisi veya hatun kisi cazgirsa evler ayrilir heh.[signature][hline]taze bitti.

[Bu mesaj thanatos tarafından 30 Ocak 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...