NeHi_R Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet suanda evde aile icinde tartısılan günün bombası konu bu :) sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir ?[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 singles'a döner[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yurt dışında kalabilir :) türkiye'de çok zor gibi görünüyor. belki sevgili olup, nişanlı zart zurt ise olabilir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 why not?[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sevgililerse kalabilir neden olmasın kaldım yani ordan biliyorum ama kafa yapısına bağlı.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 atesle barut yan yana durmaz.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sakarya da bile kalan pek cok tanıdıgım kişi var (sakaryada bileden kasıt memleket yobaz dolu ama bi okadar zıttıda var) kalıyolar yani geneli ist den gelenler tabi bu ogrencilerin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 %10 kalabilrler belki :-?[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 walla böle sorulardan bile bıktım :/ cok sacma abi niye kalamasın nedir bu turklerdeki kız erkek aynı eve girmez sorunu yaa keske turk olmasam diyorum bazen o kadar sacma sorunalr varki :([signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kalınır yani war oyle kalanlar sonuçta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: DynamicK, 30 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: sakarya da bile kalan pek cok tanıdıgım kişi var (sakaryada bileden kasıt memleket yobaz dolu ama bi okadar zıttıda var) kalıyolar yani geneli ist den gelenler tabi bu ogrencilerin Eheh ben sakaryada da kalmıştım ama 3 ay sadece.. Büyük şehirlerde kalmak daha kolaydır. Diğer şehirlerde laf yersin hep.. Hatta apartman yöneticisi "keranemi lan bura" diye gecenin bi yarısı girişebilir.. Sonra onu yumruklayıp soluğu polis karakolunda alabilirsiniz. Ardından da seni yaşatmayız tehditleri felan. (hattadan sonrası çok yakın bir arkadaşımın başına gelmiştir.)[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 30 Ocak 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: thanatos, 30 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: why not? alt katınıza semra hanım gibi biri düşerse anlayabilirsin :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kalır... kalan da çok var... ama "ohaa karıyla aynı evde kalıyor ballı heriiiiifff" diyen dallamalar olduğu müddetce, kalanlar hep tedirgin olur...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çünkü ailelerin geneli pek de sıcak bakmaz..hani arada bi olay warsa olur heralde..[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ne yani dallama mı oluyo öle diyenler eno teessüf ederim :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tanışıklık+güven meselesi tamamen[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ai millet bakire gelin arar olmuş!!!yapmayın ya...türkiye burası...yoksa neden olmasın..bence aileler tanışsa önce onlar kaynassa..kesin olurr...olamdı kapıya aile onaylı kağıt asın.:)[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hatun kisi kalicagi arkadasini ailesiyle tanistirir, aile arkadasi tanir, sever, guvenir, sonra da ev tutulur vs. yani hicbi sakinca yok, alt komsu mahallemizin namusuyla oynuyosunuz dese kim takicak onu?[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yani onu da insan olarak görüyorsan(!) kalabilirsin.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kalabilirler , çok da iyi dost olurlar bence :) sevgili leri ile ilgili dertlerini fln konuşurlar , ders çalışırlar ... Ben pek sakınca göremiyorum ama ev arkadaşı seçerken dikkatli olmak gerekir ... Ev arkadaşınızın aynı cins yada farklı cins olması farketmez , kim olursa olusun dikkat edilmelidir ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: orc_lord, 30 Ocak 2005 00:31 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 30 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: why not? alt katınıza semra hanım gibi biri düşerse anlayabilirsin :-p hmm haklısın bu riske deymez :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 katılıyorum..çok samimi bile arkadaşlar evde tutma olaylarında papaz oluyolar..çünkü bütün huylar öğreniliyor..bi antipati başlıyooo...ve fazla dayanmıyo..tabiki en normali ev tutmanız..ama dediğim gibi arkadaşlığınız papaz olabilir...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu arada komşular da bi halt yiyemez... Kapıya biri geldimi direk polis çağarın.. Kapak olsun onlara da...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bir ilişki bitmektense bir ilişki başlaması daha güzel=)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ilişkisiz hiç olur mu?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar