KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu bu hafta icinde 5 veya 6. oldu.Yaklasık olarak 7-8m xp e patladı bu olay(Cicek böcekler) Tran. scrolu alan biri giantgolemlerin oraya partidekileri tpliyo. Sonuc : [spo1=Cicek bocek ...][/spo][signature][hline]---------------------------------TT__/Deimos/n00bz/5* paper mage (bb) Jr__/Beramus/Human_Killer/4* asassin ---------------------------------
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Golemler güzel sıra yapmışlar ama..[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 iiki sansürlemişsin hea allah için[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 uehueuhu bu olay bizede olmuştu bi ara aresde iken ondan sonra hangi party e gitsek o adamı alır ondan sonrada atardık alıncada ark.lar anında partyden çıkarlardı :D
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 :) Ks yapanlara en iyi çözüm. Umarım ks yaptığın için olmamıştır. Ps. 130exp kaybetmişin. 7-8 değil 70-80 olması gerekiyor 7m exp kaybı için, ya matamatik kötü yada uçmayı seviyorsun. [signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 13 Ağustos 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 böle şeyleri ne yalan söleyeyim bazn bende yapıyorum ksciler için en ii çözümdürki başka nedenden dolayı zannetmem yapcaklarını...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ucmayı deil sadece bu chardan baska charla girdigimdede 3-4 kere aynısı oldu lvl56 bi priestti ozaman etkiliyo...[signature][hline]--------------------------------- TT__/Deimos/n00bz/5* paper mage (bb) Jr__/Beramus/Human_Killer/4* asassin ---------------------------------
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben bazen acıyorum towna çekip partyden atıyorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ks mi? Ks yapsam bi derecede ... KS yapmıyordum. Gereksiz yere yapıldıgı icin kızıyorum.[signature][hline]--------------------------------- TT__/Deimos/n00bz/5* paper mage (bb) Jr__/Beramus/Human_Killer/4* asassin ---------------------------------
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu olayı beramusta bana da yaptılar bende ölüyordum 12 hp ile kurtuldum walla . üzüldüm sen ölmüşsün :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Shakkil, 13 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Golemler güzel sıra yapmışlar ama.. KOPTUMM :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bir kucak dolusu Çiçek Böcek[signature][hline]Bana darkvayne verirsen oyunun başından beri saatlerimi harcadığım arkadaşımı bile unuturum kankan olurum,tanımam başkasını bir daha***************************
Öne çıkan mesajlar