TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaslar oğlen saatlerındekı fılm dosyası ve içindekı keyloggerdan magdur olan arkadasımın paticiktekı ıd si calınmıs durumdadır. """"qwerty1""""" nicki artık benımle yada gercek sahıbı olan Efe ile bağlantılı değilidr. Duyurulur.. gereğinin yapılmasınıda alan yetkılılerınden rıca edıoruz bır sekılde nicki mizi gerı almak ısterız şimdiden tesekkurler su an ıtıbaren qwerty1 nicki ile yazılan hiçbişi gercek sahıbı ıle (Efe) bağlantılı deıldır.[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Geçmiş olsun Tribula. Burayada biri 1-2 saat önce trojanlı video koydu alan yetkilileri sildi.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
qwerty2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 neyseki ucuz atlattım.hasarlı olan tek yer burası.bu nicklede devam ederım sıfreyı alamazsam sorun deıl
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kim koydu o movieyi?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
qwerty2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 "Neversaydie" diye biri videoda orc warıırodu kendısı serverı ares olmadıgı kesın ama
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o kadar söyledik, başlık açtık 1 ay sticky tuttuk "bilmediğiniz dosyaları yüklemeyin, her laf edene güvenmeyin, herkesin anlattığı tarifleri uygulamayın" diye. neyse geçmiş olsun efe.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 [spo1=Elemanin Icraati]Elemanin nicki JustGiveMeUrNp uyanikligini görünce msg attim hemen ardindan modun birisi topigi silmis olsa gerek . *.exe uzantili 8mb lik bir dosya idi movie icine gömülmüs. cektiginiz dosyalara dikkat etmelisiniz .. wmv , avi icine trojan , keylogger gömülemez .. [/spo][Bu mesaj RuneLaFey tarafından 13 Ağustos 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
qwerty2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 saol bir an dalgınlıgım uzantıya bakmadan actım.runelafey olmasa charım gıtmıstı.onada burdan tesekkur.
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Eger kaza ile bu dosyayi ceken varsa Download Linki bu Keylogger Kill dosyasini cekip makinanizi taratin . Aktif olan keyloggerlari temizleyebilirsiniz ...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Neversaydie diye birisiydi. Baolnu patlamamıştı.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Efeye geçmiş olsun...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Öne çıkan mesajlar