Xan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne oldu acaba bileniniz varmı?şuan herhangi bi kanalda varmı? küçük golcüydü hatta çizgi filmin ismi 10 yaşında izlerdim.valla 18 yaşına geldim geçen aklıma geldi bi pati arkadaşlara soriim dedim.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tam bende bu konu hakkında topik açıcaktım :) bi ara kanalD'de felan yenıden verdiler ama tekrar kalktı sanırım..bende nesillerce tekrar edilmesi taraftarıyım , tusubasa kadar kendine bağlayan çizgi dizi azdır çünkü :) bide bölümlerini bulabileceğimiz adresler bilen varsa çok mutlu olacagım..donwload olayına girelim bari..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kafam girsin bu tsubasaya bu kadar gıcık oluyorum inanın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kıskanç seni :P[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 :lol: tabi ben böle gol atamıyom o atıyo...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 emule da vardır heralde bölümleri[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ahh ah ne günlerdi o eski günler bir rövaşatası vardı kii peeee.[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Sevmiyorum veleti işte zorlamayın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bi tane daha vardı japon o daha tatlıydı..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gencler oncekı topıclere bakın arkadasın bırı tsubasa funclub gıbı bısıy kuruyodu bolumlerıde ınternete wermıstı saolsun. benmde aklıma geldı tsubasa dun okulda bı cocuk tsubasanın formasından gıymıs nerden bulmussa sol gogsunun ustunde yesıl sarı N wardı omuzları mavı cızgılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi küçük golcü lafı çok derinlerde kalan anılarımı canlandırdı..peeh peh ne kadar özenerek izlerdim tusubasayı...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuriken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: tahakiraz, 05 Ağustos 2005 18:43 tarihinde demiş ki: bi tane daha vardı japon o daha tatlıydı.. o da benjamindi galiba.kartal vuruşu felan yapıyodu böle bi bacağını 180 derece kaldırıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 birde 20-20, 40dk lık unutulmaz maçları vardı, herbiri yarım saatten 6 bölüm sürüyordu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Gallant, 06 Ağustos 2005 18:15 tarihinde demiş ki: birde 20-20, 40dk lık unutulmaz maçları vardı, herbiri yarım saatten 6 bölüm sürüyordu:) evet abi ama ben bi yerden sonra deliriyodum ya bu bölümde artık maç bitsin diyordum[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çayıra çıkıp bunun hareketlerini yapmaya kalkışırdım topu kağıt gibi yapmaya uğraşırdım fln çok gazdık çook[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Nankatsu - Meywa final maci tam 1 ay surmustu uzatmalar dahil, fitil etmisti. fitil. ama bikmadan usanmadan izlerdim. eheuheuhu[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aynen ya sıkılıp da bırakamıyodum da izliyodum valla of ne günlerdi[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Torrent dosyalarini buradan indirebilirsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 son ramazanda sahura kalkıp izlerdim. kanald nin gece yayın akışı dengesiz olduu için bazen olmuyordu. türkü programı oluyordu yerine. 2001 bölümleriydi; tsubasa ve arkadaşları büyümüş, avrupanın büyük takımlarında oynyordu herbiri. oynadıkları takımlar gerçekte var ama isimlerini deiştirmişler anlıyorsunuz bi şekilde :D tsubasa barcelonada idi. wakabayashi almanyada, taro misaki (babası ressam olan) fransada, hyugar italyada idi. 2002 yazında da japonyadaki dünya kupasına uyarlamışlar bi de. tsubasa ve arkadaşları ilk maçında brezilya karşısında. brezilyanın teknik direktörü kim? tabii ki roberto! ;)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ezikti tusubasa, izledim ama bende zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 @jazzyjam: Ahah çok iyiymiş ya konu,Roberoya karşı bunlar fln.. nerden buluruz onları ya bilen var mı??[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: -Wissy, 10 Ağustos 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Torrent dosyalarini buradan indirebilirsin. BitTorrent kullanıcıları için... dier p2plere bakmadım ama.. bir de bu tsubasa önce brezilyaya gitmiş. ordan barcelona Bye transfer oluyor. barcelona b deki hocası 10 gol 10 asist yap alcam seni A'ya dior. o daha maçlar bitmeden bunu yapıor. barcelonada rivaldo muydu neydi yine birine benzetmişler. rivaldo diyelim. o sakatlanıyo. bu girio. ondan sonra bunun yıldızı parlamaya başlıor. dünya kupası olayını ii yapmışlar. basın toplantısı filan oluyor ilk maçtan önce. tsubasa, yanında wakabayashi filan. "dünya kupasını japonyaya getirmek istioruz" tüylerim diken diken oldu yıllar sonra bunları görünce böyle. kocaman adam olmuşlar ehehue[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ve tanrı spoiler ı yarattı... spoiler suresi 24/5[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben burada en çok kojiro hyuga yı severdim çok sert oynardı ama çok karizmaydı hatta bi de kaplan vuruşu vardı bi keresinde de hasta yatağından kalkıp sahaya futbol oynamaya gelmişti[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Eheh Hyuga bir koşardı etrafındakiler çevreye saçılırdı,bir de Meyva takımında onun kıllı,göbekli bir antrenörü vardı,onu hep gaza getirirdi,daha sert,daha sert diye:D[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar