Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tusubasa..küçük golcü

Xan

Öne çıkan mesajlar

ne oldu acaba bileniniz varmı?şuan herhangi bi kanalda varmı? küçük golcüydü hatta çizgi filmin ismi 10 yaşında izlerdim.valla 18 yaşına geldim geçen aklıma geldi bi pati arkadaşlara soriim dedim.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

tam bende bu konu hakkında topik açıcaktım :)

bi ara kanalD'de felan yenıden verdiler ama tekrar kalktı sanırım..bende nesillerce tekrar edilmesi taraftarıyım , tusubasa kadar kendine bağlayan çizgi dizi azdır çünkü :)

bide bölümlerini bulabileceğimiz adresler bilen varsa çok mutlu olacagım..donwload olayına girelim bari..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..
Sosyal ağlarda paylaş

gencler oncekı topıclere bakın arkadasın bırı tsubasa funclub gıbı bısıy kuruyodu bolumlerıde ınternete wermıstı saolsun.
benmde aklıma geldı tsubasa dun okulda bı cocuk tsubasanın formasından gıymıs nerden bulmussa sol gogsunun ustunde yesıl sarı N wardı omuzları mavı cızgılı
Sosyal ağlarda paylaş

son ramazanda sahura kalkıp izlerdim. kanald nin gece yayın akışı dengesiz olduu için bazen olmuyordu. türkü programı oluyordu yerine. 2001 bölümleriydi; tsubasa ve arkadaşları büyümüş, avrupanın büyük takımlarında oynyordu herbiri. oynadıkları takımlar gerçekte var ama isimlerini deiştirmişler anlıyorsunuz bi şekilde :D
tsubasa barcelonada idi. wakabayashi almanyada, taro misaki (babası ressam olan) fransada, hyugar italyada idi. 2002 yazında da japonyadaki dünya kupasına uyarlamışlar bi de. tsubasa ve arkadaşları ilk maçında brezilya karşısında. brezilyanın teknik direktörü kim?

tabii ki roberto! ;)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 10 Ağustos 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
Torrent dosyalarini buradan indirebilirsin.

BitTorrent kullanıcıları için...

dier p2plere bakmadım ama..

bir de bu tsubasa önce brezilyaya gitmiş. ordan barcelona Bye transfer oluyor. barcelona b deki hocası 10 gol 10 asist yap alcam seni A'ya dior. o daha maçlar bitmeden bunu yapıor. barcelonada rivaldo muydu neydi yine birine benzetmişler. rivaldo diyelim. o sakatlanıyo. bu girio. ondan sonra bunun yıldızı parlamaya başlıor.

dünya kupası olayını ii yapmışlar. basın toplantısı filan oluyor ilk maçtan önce. tsubasa, yanında wakabayashi filan. "dünya kupasını japonyaya getirmek istioruz" tüylerim diken diken oldu yıllar sonra bunları görünce böyle. kocaman adam olmuşlar ehehue[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...