asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya ben karkter almak istiyorum ama bunu nasıl guvenlı bi yolla yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Satın mı alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sen nerde oturuyosun mesela ist. de oturuyorsan char satan birini bulacaksın çekeceksin int. cafeye sen parayı vereceksin oda sana doğum tarihini verecek deiştireceksin şifreyi filan ondan sonra char senin olucak parada adamın ama adam sonradan yine şifrei deiştirebilirmi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 nası yani sifreyi degistire biliomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 doğum günü tarihini biliyosan deiştirebiliyosn şifrei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Söyle bisey duydum dogru olabilir. Eger pre uye ise sana charı sattıktan sonra cus. sup. a hacklendim die mail atıp senin satın aldıgın charın sifresini deistiriomus. Not:Tamamiyle duyumdur gormedigimden emin olamam.[signature][hline]--------------------------------- TT__/Deimos/n00bz/5* paper mage (bb) Jr__/Beramus/Human_Killer/4* asassin --------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 walla oyle yazıpda geri veriyorlarmı bilmem ama ben 2 haftadır hack yedim diom premium uyeyim hemde . adamların mikinde değil walla :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar