afganistanmemuru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Çok acilen paraya ihtiyacım olduğu için böyle bi işe giriştim.Eğer burası yeri değilse sizlerden özür dilerim gereksiz threadle forumları kirlettiğim için.Bu güzel oyunu satmakta istemezdima ama maddi durumlar malum.Dunemaul serverında lvl 60 undead roguem var 1 1.5 aydır girmiyorum ama duruyodur herhalde.Bir de gene bu accde abimin oynadığı lvl 46 yanılmıyosam burning legion serverında bir dwarf paladinim var.Kutu içindeki her türlü şey orjinal haliyle duruyo.Almak isteyen varsa fiyat 80 milyon ve ankarada elden teslimle satmayı düşünüyorum.İsteyenler özel mesajla ulaşsınlar lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Selam , alım satım olayını pazar alanında yapıyoruz paticik olarak , oraya atarsan şansın yükseler kanaatindeyim.[signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 60 Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pm den goruselim kardeşim.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar