Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 180 Soruda Windows Çözümleri Divx Adına Herşey Kendini Türkbükü gecelerine bırakmaya gider.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aslan xaero daat oraları e-booklar için saolasın[signature][hline]Fire in the Darkness...
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaslar siyirmak uzereyim pc ye format attim yeni driver cektim "77.72_win2kxp_english_whql.exe" gf fx 5200, klmcodec133.exe full u yukledim daha onceden izledigim filmleri suan nerdeyse siyah beyaz cok kalitesiz bir goruntu ile izliyorum sizce bu nedendir garip ama daha once dinledigim bikac mp3 de mp de calmiyor :([signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 videolan rulz ;) her videoyu mu açar bir program yav[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nedemek simdi bu abicim[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 vimpir, son driver da video sorunu var. Eski driverlardan birini çek derim[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: vimpir, 10 Ağustos 2005 22:49 tarihinde demiş ki: nedemek simdi bu abicim sorun yazılımdaysa videolan ı dene google dan aratın çıkan ilk sayfaya girin kendi sitesi ordan indirin. herşeyi açıyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 durup dururken filmlerin bazilarini acmiyor cannot diyor :( olabilirmi bole bisi ya[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Öne çıkan mesajlar