Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 UK Pound'unu nerden bulabilirim türkiye bankalarında varmıdır ben sendit.com dan sipariş ettimde türk lirası kabul etmiyorlar o yüzden ben ne yapacağımı şaşırdım !!! nasıl yapabilirim ? yardımlarınızı en çabuk şekilde bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kredi kartıyla alışveriş yapınca o günkü pound kurundan kaç tl olduğunu hesaplayıp çekmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yalnız Kredi Kartı Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Peki nasıl almayı düşünüyosun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Posta check'i ile göndereceğim parayı onlarda bana yollayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben döviz bürolarında olaacğını tahmin ediyorum. ama yoksa bankalarda kesin vardır...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar