turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://www.vento1878.com/galeri.html istiklalde tkpnin en üst katına vento diye bir yer açıldı kısa süre önce.taksimde açılan gelmiş geçmiş en güzel clup olduğunu idda ediyorum.şekil itibariyle reinaya çok benziyor.çok seçkin bir mekan.belli bir saate kadar yemek eşliğinde caz müzik var(canlı).sonrasında clube dönüyor işte. haberlerde izlemiştim dünyanın en yüksek clubüymüş ayrıca. manzara süper doğal olarak. fiyatlar biraz tuzlu ama gidilmeye değer bir mekan. herkese tavsiye ederim...[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 denize sifir olmadiktan sonra o can simitleriyle yaratilan konsept, i ih. benzeri cok mekan var taksimde.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Pahalı, çok fazla görevli var (ben alışveriş yaparken "yardımcı olabilir miyim" diyenlerden bile rahatsız oluyorken bu kadar güvenlik, garson!! Öeahah!!) ayrıca hani ne biliim biraz fazla kesişme mekanı! Ama yeni yer, görüntü hoş falan...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 TKP'nin üst katında böyle mekan olmasıda ayrı bi garip olmuş.. Aşağıda Hernepeş Hernepeş nidaları yükselirken yukarıda vatandaşlar 300-500 yapacak.. ilginç tabii. :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 siz kafanızı yormayın hakikaten taksimin en güzel mekanı.ventoyu beğenmeyen clube gitmeyen bir insandır zaten..[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu yamukluk balık gözü olayındanmı kaynaklanıyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar