zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 45 milyon.. İçinde birsürü char var lvl 26 ranger prydwen lvl 18 thane exc lvl 15 Nightshade prydwen.[hline] Never was and never will be..
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Oha zlorwf bu kadar ucuza satma bence lvl 26 var yani ucuza gidiyor bende olmasa ben alcam vallaha[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 beyler lvl 26 nın itemleri yok ehuhe training dirk le RvR ye çıkabilenzide yoktur heralde Edit: RvR derken battlegrounds tan bahsediyorum 50 kişi çıkıpta WÜEEEEE LVL 26da NE RVRSİ demesin diye yazıorum bunu [hline]trees and I are one [Bu mesaj Mirluin tarafından 07 July 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 nasıl yok ya millete sen traning dirkle mi pl yapıyorsun[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 o millet dediğin kişilere (güvendiklerime) yeni accountumla birlikte geri almak üzere itemları zırhları verdimde (cimri diceksiniz ama manevi değerleri vardı karakterle silinmesine izin veremezdim belki silinir ya alb falan açılmak üzere)[hline]trees and I are one [Bu mesaj Mirluin tarafından 07 July 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Arkadaşlar (almak isteyenler) item 26 gibi lvllarda önemli değildir pek para tutmaz(zaten gidin bir lvl 50ye dilenin iyice newbielığınızı takının gerisi gelir:))[hline] Never was and never will be..
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 bu arada bu elf Ranger ın 300 civarı fletching, woodworking, metalworking, 100 civarı weaponcrafting, 50 civarı armorcrafting skilli vardır(oyuna girince LÖPRŞ diye arkadaşınız bilmemne oyuna girdide der ama :-P)[hline]trees and I are one
Öne çıkan mesajlar