Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc Eu(no SI)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha zlorwf bu kadar ucuza satma bence lvl 26 var yani ucuza gidiyor bende olmasa ben alcam vallaha[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor

May the force be with you!

Dem hibis think beat us
Dem hibis be wrong
Mesaj tarihi:
beyler lvl 26 nın itemleri yok ehuhe training dirk le RvR ye çıkabilenzide yoktur heralde
Edit: RvR derken battlegrounds tan bahsediyorum 50 kişi çıkıpta WÜEEEEE LVL 26da NE RVRSİ demesin diye yazıorum bunu
[hline]trees and I are one

[Bu mesaj Mirluin tarafından 07 July 2003 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nasıl yok ya millete sen traning dirkle mi pl yapıyorsun[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor

May the force be with you!

Dem hibis think beat us
Dem hibis be wrong
Mesaj tarihi:
o millet dediğin kişilere (güvendiklerime) yeni accountumla birlikte geri almak üzere itemları zırhları verdimde (cimri diceksiniz ama manevi değerleri vardı karakterle silinmesine izin veremezdim belki silinir ya alb falan açılmak üzere)[hline]trees and I are one

[Bu mesaj Mirluin tarafından 07 July 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar (almak isteyenler) item 26 gibi lvllarda önemli değildir pek para tutmaz(zaten gidin bir lvl 50ye dilenin iyice newbielığınızı takının gerisi gelir:))[hline]
Never was and never will be..
Mesaj tarihi:
bu arada bu elf Ranger ın 300 civarı fletching, woodworking, metalworking, 100 civarı weaponcrafting, 50 civarı armorcrafting skilli vardır(oyuna girince LÖPRŞ diye arkadaşınız bilmemne oyuna girdide der ama :-P)[hline]trees and I are one
  • Yeni Oluştur...