Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben PaTRiot tayım.Ama gelirim istiosan.Sen beni nerden bilion.Ben ii deilim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özel mesaj denilen birsey var .. gidin onu kullanin sizin pazarliginizi mi okuyacagiz burada ? Gidin özel mesaj ile haberlesin kardesim .... Dip : Bugun de ben elektrik kaciriyorum hayirlisi :....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 osun onemli deil :D ben iyiyim 4k np var full chıtın +7sb ve +8stileto var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ii tamam bana girince pm at.Bide su kim yaw her şeye atlıo sazan gibi okuma kardeşim kapa gözünü yada girmee aallah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 haa bide aynı elindekilerin aynından bende var bende öle oynuom senin lvl kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kardes topigin basligi ne amaci ne ? sen ne yapiyorsun ? buradaki bir ton insan ikiniz arasindaki bos clan geyigini okumak zorunda DEGIL . O yüzden git efendi efendi ÖZEL MESAJ ile haberles arkadasinla istersen dünyalari kurtar .. Dün gelip ortamda ahkam kesmeyin ...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 lvl 51 ya np kasmaktan lvl kasamdım np kaç sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bugun 0 ladım clandan dolayı.Savaşta her dakka çektiler yanına çeker çekmez indim bende sora bıraktım gittim.Clanda tek assasin benim.MSN varsa at konusalım böle olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ama günde 500 np fln yapıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pardon yalış oldu 2 günde toplam 450 np vardı ama bugunk savaşta hepsi gitti(Clan saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 biri bana yardım etsin göndersin siteye KE nin BETA sını plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gönderir misiniz KE BETA yı hadi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 flood[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yapmayın[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşlar[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 lütfen.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ne diyon arkadaşım bi yardım istiyoz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar