Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Beyler ben KE betada invadedda güzel güzel savunmamı yaparken hiç lag ve bağlantı sorunu olmamasına rağmen birden dc verdi bende tekrar girdim id ve password yazdım ve şu çıktı: [spo1=Hata][/spo] Buna ok dedim ve connecting dedi sonra, tak! tekrar aynısı çıktı ne olduğunu anlamadım tekrar ok e bastım ve tekrar aynısı çıktı ne kadar ok e basarsam basıyım girmiyor.Bu problem bir sürü kişide varmış official foruma baktım ordada bu soruna kimse cvp veremiyor noldu anlamadım. *!Betada olsa bu kadar problem beklemiyordum der ve sinirlenir*[Bu mesaj Cobra226 tarafından 12 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bendede aynı problem var şu an bekliom ne güsel 45 yapıodum charı beah :) akşam harpy e bekliorum herkesi[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 aynı şeyi bende de yapıyo[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben 48 im ehe bide harpy dedinde sen el moradmısın?eğer öyleysen harpy ye değil czye bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mecburiyetten :D el morad Jaina[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tamam o zaman cz ye bekleriz :D bi girsem 51 olcam 2 dakkada ama giremiyorumki bu arada el morad olarak hata yapmışsın orclar coştu lvl 60 var 3-4 tane :D gerçi sizdede var bi tane female char elinde rons staff(!) var ve frost nova atıyo ama biraz edit gibi duruyo :D Bide konu sahibi olarak ben patlattım konuyu bravo bana :D Beyler girebilen ilk kişi yazsın buraya bizde girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 takimyaaa şimdide HACKSHIELD zıçtı. update yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Allah Allah şu an çalışıyormu server? Bana 100600 küsür bilmemne hatası veriyor Usa_Test serverına girmeye çalışınca. Bende gitti sanmıştım tuh :([signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 neyse HACKSHIELD olayı çözüldü update yapıo. ama şimdi denedim arkadaşın hiç kullanmadığı ACC ile girmeye çalıştım şifre kısmı geçtim server bölümünde oyuna girmek isteyince FAILED hatası verdi. serverda var bi pokluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 banada aynısı oluor bu arada cobra226 savaşta sızın orayı bastıgımzıda humanların asas bi commanderi vardı seni kovalıyan o bendım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Patlatık konuyu madem sen kimsin hangisisin?[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben human SlyVaNaS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 USA_TEST yazan yer server kısmında yeşil deil beyaz olarak yanıyo. server doluluğuda tek ışık. ve connect olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Beyler kımler human human olup benım clanıma gelmek ısteye var mı orc olanda cz ye gelsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beyler ya oyuna gıre bılen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende giremedim ya ne güzel 50 oluoodum üfff ne zaman düzelcek yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 humansın demi sen benım clana gelır msın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o_O test serverda hummali clan kurma calismalari . Sen simdi pelerin alalim diye de kasalim dersin >_<1[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sen nersin karus mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 jean_ali ewt sen benım clana gelsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 adı ne clanın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Frozen clanın ısmı benım ısmım SlyVaNaS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne öldrüronuz clanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 allah ne verdiyse gel işte sen hangı clandasın her savaşta commander oluorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar