Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik Bir Sorun(trojan,virüs ....)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar nedenini bulamadım ama her 10-20 dk da bir sayfa açılıyo kendiliğinden free screensaver mi ne kesin yanlış yazdım öle bişey çıkıyo açtığı sayfada kapatıyorum yine açılıyo ad watch var onu açıyorum eskiden açılan sayfaları engelliyodu şimdikileri engellemiyo napabilirim çok sinir bir durum.. makinamda antivir ve ad watch pro. var .. Ayrıca bilgisayarım hiç bişey yapmadığımda yani yemek yemeye gittiğimde geldiğimde kilitlenmiş buluyorum bunu sağ tık özelliklerden sabit diski flan kapatı hiç bir zaman yaptım ama ona rağmen kapanıyo ..

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim...[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
nasıl düzeltebilirim birde bilgisayarın kilitlenmesi ondanmıdır[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
olabilir

adaware ile rtarat
spybot ile tarat
ms antispyware beta ile tarat

bulamazsa format at

öle abuk subuk siteleri girme

internet explorer kullanma[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim

[Bu mesaj fastreload tarafından 13 Ağustos 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
internet explorer yerine ne önerirsin[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
  • Yeni Oluştur...