Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evet Caddebostan plajından sonra da şimdi Fenerbahçe plajı açılıyor.. Fakat caddebostan plajından farklı olarak bu sefer paralı.. Kişi başı 15YTL şeklinde olacak fiyatlar.. Gündüzleri denize girilecek, geceleri de bar ve cafeler hizmet verecekmiş.. Bakalım ne tür bir kesim gidecek bu sefer..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hmm yeni bi furya başlıyor heralde.marmara da denize girilir mi konusunu bi kenara bırakırsak 15 ytl iyi para.herkes gelemez. :hmm:[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eğer temizliği,sağlığı kanıtlanırsa sorunsuz olduğu 15 milyon değer gerçekten 2-3 haftada 1 kere girersen 30 milyon kişi başı yeterlidir 15 içeride harcasan 15 'de giriş tamam ama acaba caddebostan gibi mi olacak ? oraya girenler hastalanıyor falan yani[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 belediyemizin çok zeki bir planlama teşkilatı var.. gitti marina yanındaki yeri paralı plaj yaptı öteki tarafda daha temiz olan caddebostan plajını apaçilere bedava yaptı.. bakınız bu konuda nergiz kablo altta gözüme ilişen reklamda ne diyor; "Her türlü asansör kablosunda 25 yıllık tecrübe Nergiz Kablo" ya işte böyle.. hoş her iki plajada gideceğimden değil ama yine de içimde kalmasın dedim[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rofl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hemde ne plaj yapmış... - Mısırdan ithal edilen 35 plamiye ağacıyla süslenmiş - 170 bambu şezlong - 15YTL'ye şezlong, şemsiye, havlu ve soğuk bir içecek dahil - 4bin metre karelik alan üzerine kurlu - Tekirdağdan özel kum getirilmiş - Özel güneşlenme kabinleri minderleri,özel duş tuvaletler vs.. 15 Ağustos'ta Samba Brasil grubu ve havai fişekler gösterisiyle açılacakmış..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 12 Ağustos 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ilginç temiz olmazki orası[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 her saniye fenerbahçe denizinde olan biri olarak söylüyorum ki zaten temiz filan diil orası , plajın hemen yanından çıkan ve marinaya giden su yolu yüzünden tüm deniz kirleniyor. marinada teknelerin yanına yanaşmaya iğrenirsiniz öyle diim ben. size önerim eğerki dayanamam illa giderim diosanız gidin ama denize girmeyin.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ehe sezon sonuna yakın böyle bir plajın açılmasıda güzel tabi[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 işin eğlencesi o ztn[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oley! alt-orta kesimin takilabilecegi bi mekani oldu.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: 555, 12 Ağustos 2005 16:56 tarihinde demiş ki: marmara da denize girilir mi and you open the door and step inside.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şehir çöplüğünede lunapark açıcaklar[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Orada eskiden piramit(alışveriş merkezimsi bişi) vardı dimi?[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evet piramit vardı.. Sübyanken giderdim oraya hep ama yıktılar :'([signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 allaaaaaah piramitin orasını düşünmemiştim oraya yapıyorlar dimi ohahuahuauhauhau ciddi o zmn şehir çöplüğündede lunapark yaparlar[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bir galatasaraylı olarak gidip işiyecem. sırf isminden...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 al işte[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: BabacumMostors, 12 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki: belediyemizin çok zeki bir planlama teşkilatı var.. gitti marina yanındaki yeri paralı plaj yaptı öteki tarafda daha temiz olan caddebostan plajını apaçilere bedava yaptı.. bakınız bu konuda nergiz kablo altta gözüme ilişen reklamda ne diyor; "Her türlü asansör kablosunda 25 yıllık tecrübe Nergiz Kablo" ya işte böyle.. hoş her iki plajada gideceğimden değil ama yine de içimde kalmasın dedim LoL! Babacum, sen nasıl bir adamsın allah aşkına. Hatta duramıyorum. ROFL![signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 anaa lan piramitin yerine mi yapıyolar bende bişiler yapıyolar ama bune diodum bar gibi ilginç :P ben walla 15milyonu vercem içerde donla gezicem şaşırmayın öle bi tip görürseniz :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 O kokuda nasıl o kadar para verip oturuyolar ööle binalarda evlerde diodum. Meerse plaj bile yapabiliolarmış.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 nasreddin hoca tarzı , bu plaj ya tutarsa , ya temizlenirse ?[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 he evet gördüm kaç kere onunden geçerken.tahminimce ortamı daha güzel bişi olucak ozellikle aksam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ohaa piramtiin oraya mı yapıyolar gerçekten ? piramitin tam dibinde bi dere var bütün pislikler ordan geçiyor muhteşem ya :) harbi böle bişi olamaz adamlar pislik deresinin dibine plaj mı yapıyor ? hele sıcakta o dere iğrenç kokar ay midem bulandı girilmez öle yere ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 içeride duş varsa bence denizin pis olması hiç sorun değil. çok bunaldım mı girerim duşun altına olur biter :D ben giteyi düşünüyorum, 15 kağıt çok ama caddebostan gibi olmasından iyidir. hatta bu plajın paralı olacağını haberlerde duyunca çok sevindim ben :) ama koku diyosunuz ya... ciddi misinz! :( ciddisini tabi:P [Bu mesaj NightCrawler tarafından 12 Ağustos 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar