Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A3e Yorumlar

Cafein

Öne çıkan mesajlar

• Admin
imkan olsa aracını almanyada modifiye ettirip getirsen geri
araçlar için özel paketleri var süper oluyor
modifiye edilmiş gibi değil kendi bütünü ile farklı bir araçmış havası veriyorlar ki zaten olayda budur
yoksa 2 canısı stickeri takmak jantları oz yapmak pek modifiye değil bence..

mankenlerin güzel olan burunlarına estetik yaptırıp çirkinleştirmesi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan, şasi farkı derken ne mesela?

Bana anlatılan Ambitionda öncelikle yürür aksamın sportifliği. Araba normale göre daha alçak, daha sert ve kısa amortisörleri var, direksiyonu da ona göre ayarlı. Koltuklar ve direksiyon spor tipte, jantlar ve farlar da ona göre ayarlanmış. Ama arabanın dışı bildiğim kadarıyla standart, şaside de bir oynama olmuyor sanırsam (En azından söylemediler yoksa bana 10 dk anlattılar şudur budur diye)

Valla ben modifiye sevmiyorum, hele ki öyle NFS Underground tarzı acayip şipoylerler, absürd tamponlar farlar göstergeler vs. Ben daha çok şık ve sade şeyler severim, sonuna kadar da işlevsel olsun. O bakımdan yerden 2 parmak yukarıda olacak şekilde alçaltılmış, 17-18 jant takılmış lastik kısmı neredeyse görünmeyen bir araba (mesela 206) bana çok itici ve kullanışsız geliyor. En ufak kasiste araba zorlanacaksa, gerektiğinde 6 kişi doluşamayacaksak, benim kadar yolcularımı da rahat ettiremeyecekse benim için o araba değildir. Konfor isterken esasen arabanın çevikliğine ve manevra kabiliyetine de bakarım, o bakımdan 306 mesela çok ideal bir seçimdi, değişmeseydi gönlümde yatan araç Golftü, A3 de çok ideal bir seçim gibi gözüküyor (306nın 90 beygiri yetmiyor bana, kardeşimin 110 beygir 307sini kullandım, araba daha ağır olmasına rağmen daha çevik, tazı gibiydi).

Bugün babamla da konuştum, hayatını düzene koy gider bakar alırız dedi. Dyna adresini bekliyorum özel mesajdan, 10 dk sana vereceğim turla diye arabayı :)[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hehe özel mesaja gerek yok cnm sen bahçelievlere gel eski çarşı yeni adı ile boyner mağazası taraflarına burda turlarız :)

al da bi hele
sonra şöle misler gibi sıfır halinin bi fotolarını çek her taraftan falan of of[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğim şey alçaltılmış spor şasi evet.
Astralarda da öyle bir opsiyon var. Yol tutuş olarak daha iyidir. Amortisörlerde biraz daha serttir. Ancak spor süspansiyon ile aynı şey değil bu bahsettiğim magirus minibüs gibi de olmasın :)

Bahçelievlere gelirseniz banada haber verin geliym Astrayla ezeyim A3ü :P[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Kızdırmayın Bahçelievlere babamın jipini kaçırır gelirim, evlatlıktan reddedilme pahasına ezerim Astraları :)

Anadolu yakasında Kozyatağına en yakın Audi nerede var?[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Seni de alıp gideyim de :) Benim uğradığım Audi Etilerdeki, bu tarafta yok mu gidip gelmek zor olmasın diye sorduydum. Test sürüşüne çıkma peşindeyim de...[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Audi hmmmm guzel tabikii avatantajlari ile dezavantajlarini zaten biliyorsundur.Fakat sana baska bir sey onericem.0 araba alacagin yere Audi A3 1.8T alabilirsin 2000 model felan.Daha iyi gidecegi kesin.Bu aralar aklima acayip yatti bu A3 1.8T ler.Kasa tipi eski olsada bi kac makyajla yeni kasalar benzetebiliriz aslinda.Opeli uzgunumki Audiye karsi savunabilecegim yada ustun oldugu bi nokta yok.Ama her zaman belirttigim gibi Opelin aerodinamigi bana herzaman diger otomobillerden guzel gelmistir.Astranin tipi A3 den daha guzel bana gore.Neyse umarim alirsin pasa pasa gezersin.Audi bir numara araba yapio.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

a3 un sadece disi guzel bana gore icini fln hic begenmedim.
Audi diyince aklima birtek araba geliyor

audi a4 2.0T sportline.

Showroom a gittim araba en arkadaydi ordan bile gosterdi kendini. Ayrica fiyat olarakta cok pahali degildi yani ona denk olan arabalara gore.

Su siralar 2 favori arabamdan biri bu digeri Volvo s60 R.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...