glorious34 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Arkadaşlar bende bardish +6/60 var, poison damage lı, ben yaratığa vurunca 30-40 arası canını götürüyo (bu arada %200 skilli ile vuruyorum). biliyorum bu skill hep %100 vurmuyo bazen ıskalıyo, işte bu 30-40 arası damage bu +60 poison olduğu için mi geliyo? yoksa poison attack ı mı 60 arttırıyo? bide ben bunu +7 yapmak istiyorum, nasıl bi yol izliyim? yedek bardish im +2 var, +7 yapıyım mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Silahtaki poisondan olsa gerek. Her zaman elementsiz weapondan yanayım. Staff hariç :D[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 +2 yi +7 yapmaya çalış. bu elinde yedek dursun. Bu yanarsa bide diğerini +6 yapma zorluğu var. Aslında pek zor değil ama yandığını düşün işte. Elinde bardiş mardiş kalmaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar