flody_tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 selam ben flody_tr ıslak gel arena :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flody_tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olanlar msj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 merhaba merhaba ajda pekkan[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 HANGİ SERVER SÖLEYİN BENDE GELİRİM[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flody_tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Diez yada x1 re beklerim 8)[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 selam ben elif 1.70 boyundayım izmirliyim yakışıklı erkeklerin mesajlarını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 WHAT? ELİF HANIM BURASI CÖPCATNLIK DEGİL ZUHAHAAH:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ulen kız taklidi yapıp milleti kekliyosun iyi numara ha:D elif hanım uykunuz gelmedimi bu saatte,nerden aklına geldi paticikte erkek aramak:D:D:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya$ ortalamasi kacti buranin?[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kactı canım? ben bilmiyorum? üye olurkrn yas sorulmadı ondan zuhaahhah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 peki.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 baba sinirlenme hemen:( biraz gülelim dedik asırı kacdıysam özürdilerim.:) :SAYGILAR: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 az kaldı gökhan geliyom oraya :P[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu ne loooo :D ben beramuscuyum geliyimmi civciv açarım bir tane hatrın kalmasın :P[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kngiht kalmadı. Domates verelim :D.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: tosun_pasa, 13 Ağustos 2005 03:10 tarihinde demiş ki: yas ortalamasi kac buranin 0-6 Yas Grubu üCrtetsiz :D[signature][hline]Gel PiSi PiSi... :D [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 13 Ağustos 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar