arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beyler aramadan baktım daha fazla bilgiyi bulamadım. Ben lvl 70 die bir arama yaptım elemanın tekinin fotosunda gain 100 np yazıyor benim anlamadığım şu. 1- National Point İn Her Zaman Geliş Şekli 50 50 Mi ? 2- National Point Sıralama dışında başka bir işe yararmı ? 3- Bu Meredden bende 4k var. bu bayağı yukaselince gelişi farkediyormu veya savaşta filam kestiğin adamdan 10 düşüyor o para filan yukseliyormu ? birde bu savaşlarda yeşil yazılı commanderleri kesince de mi 50 np geliyor ? illa wader kesmek mi lazım ? 1k np için [signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 13 Ağustos 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Cz de kestiğin her adamdan 50 np gelir. Savaşta 25 np gelir. PArty de isen partydeki adamların lvl ları ile doğru orantılı olarak dağılır. Yani bölünür.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Öeh? savaşta da 50 geliyor be... ama öldüğün zaman 50 NP yerine 25 NP gidiyor.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ama bu forumdaki spoilerde birine 100 np gelmiş bu nasıl oluyor ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 O GM torpilli. :P yok, büyük ihtimalde cystal falan kırılmıştır... Cyrstalden aldığı NP dir o.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 abi bi get ya :d walla biliosan söyle bu np olaytına fıttıracam bi adam nasıl 243k np yapar ya bi clanda yok o kadar np :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 [spo1=İşte Bu Adama 100 Np Gelmiş ][/spo] Bunu Diyorum Nasıl Yani ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :([Bu mesaj arcenoid tarafından 13 Ağustos 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj arcenoid tarafından 13 Ağustos 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Anam yanlış yazmışım. Savaşta 25 gidiyo dicektim özr.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dedik ya abicim, Cyrstal' den almış 100 NP yi diye... Adam Breth' de işte...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tamam o zaman şimdi oldu ama ben kristalden neden 25 np alıyorum ? :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hazır bu konu açılmısken dun basıma sole bısı geldı: F9 ve tayfası 2 saat boyunca towna gırmeye calıstılar.2.sıradkı kulelere kadar gırdıkler tabi bende daldım aralarına ilk cadırın orda 1 mage aldım partydekılerın hepsıne 50np geldı.kımsede olu deıldı. bole bıseymı cıktı ? varmı bunu yasayan[signature][hline]Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx ------------------------ Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 rebelde 20 o :D cristal kırılmasada hakkıdır[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar