Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beyler beramusun seçkin clanlarından asianheros IDEVİL arkadaşımız tarafından dağıtıldı ordan çıkan çoğu kişi Osmanlı adında yeni bi clana geçti freedom herzamanki gibi 1. sırayı kimseye kaptırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok iyi :D abicim başlıklarımızda derdimizi daha iyi anlatalım Alâkasız: "Platin saçlı karıların altında grand cherooke!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende sandım beramusa girebilen arkdaş var mı dicektir kesin dedim :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Pluton, 13 Ağustos 2005 10:35 tarihinde demiş ki: bende sandım beramusa girebilen arkdaş var mı dicektir kesin dedim :D +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beyler madem sölememi istediniz ben de beramusa giremiyorum işallah gm arkdaşımız zahmet olmassa bi reset atar:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben o gm nin taaa :D[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Findor The BlackGuard Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet burdada konun gmi varya ne güzel reset atar felan lafları :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benim mrk ettiğim bu forumun mantıgı ne? beramus haber bültenimi zuhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fredom un üye sayısı burda bir ara yazılmıştı. ona gm lerin gözattığı bir ara işallah adam olucaklar. zibil gibi uyesi var adamalrın :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: ConYTurK, 13 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki: benim mrk ettiğim bu forumun mantıgı ne? beramus haber bültenimi zuhah bu forumun mantıgı insanların paylaşmak istedikleri yada bilmedikleri şeyleri öğrenmeleri yada herhangi bir konu üstünde tartışmak v.s v.s eger bu zamanda kadar forum kültürünü kazanmadıysan lütfen seni Burdan Alalım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar