sharky Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lol be. uyumam ben bi iğneyle. kolay mı be[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dev'in nick'inin "Coyote" olarak değişmesini talep ediyorum, çok başarılı bir blueprint olmuş. Tek problem ACME yazısı göremedim hiçbir yerde?[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Çok güzel olmuş :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ehe acme mallarımızı reklam olmasın diye bu sefer göz önüne sermedik :-P blackrozu artık acme malı uo regleriyle yeri sericez...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Abi insan bi saqygı duyar benim bıraktığım yerden devam eder ayrıca but olayı benden calınma nihahahalar ve muhahahalar da benim babamdan calınma bu gercei acıklıyorum artıııııııııık[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yalan lan yalan. BEnim aklıma geldi ilk bn yaptım... Korsancı Seni ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tamam da ben kendim seninkinden devam ettim.Ayrıca yalan deil sylediklerim.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hehehe Çok güzel olmuş :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahuaehehau[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel olmuuş.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çok güzel olmuş da buda pek bi yavaş olmuş yahu bundan sonrakinde tutturacagına inanıyorum :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 [Bu mesaj Blind tarafından 10 Ağustos 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 başını uzun tutmuşun. 4. de direk sadede gel :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence sharky iğneyle uyumaz :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eee dev hadi ama 4. nerde :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ehe bekliceniz biraz tatil sonrası... serinin son bölümü en küseli olcak... Return of the Mage Blackrose ve Devhochinin müthiş uo mage pvp kapışması... Bekleyin geliyoruz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Karşı koyacak bir tim kurmalıyız patiler olarak.. paticik ele geçirilemez... en azından bu kadar kolay olmaz (:
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel olmuş:) bütün admileri öldürünce artık patileri öldürmeye başalrsın:P[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :lol: güzel olmuş ama daha vahşi çözümler istiyoruz :-P[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 heheh çok iyi ya heyecanla bekliyoruz çilekrozun sonunu :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 uyuma olayı olmadı, ölmeden olmaz :([signature][hline]These open doors...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Taktire şahan bir çalışma[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hhahhaahhaha cidden süpermis :D her seferinde daha bi hoj oluyo :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel olmuş... :D moderatör olmamak lazım demek baksana adamlar her türlü planı yapıyolar valla can güenliği kalmamiş bu forumda ... :-P[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 cok guzel olmus sondaki muahaha surati manyak[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Öne çıkan mesajlar