Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiği Ele Geçirme Planı _ 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dev'in nick'inin "Coyote" olarak değişmesini talep ediyorum, çok başarılı bir blueprint olmuş. Tek problem ACME yazısı göremedim hiçbir yerde?[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Ehe acme mallarımızı reklam olmasın diye bu sefer göz önüne sermedik :-P blackrozu artık acme malı uo regleriyle yeri sericez...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Abi insan bi saqygı duyar benim bıraktığım yerden devam eder ayrıca but olayı benden calınma nihahahalar ve muhahahalar da benim babamdan calınma bu gercei acıklıyorum artıııııııııık[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Mesaj tarihi:
Yalan lan yalan. BEnim aklıma geldi ilk bn yaptım...
Korsancı Seni ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Tamam da ben kendim seninkinden devam ettim.Ayrıca yalan deil sylediklerim.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Mesaj tarihi:
çok güzel olmuş da buda pek bi yavaş olmuş yahu bundan sonrakinde tutturacagına inanıyorum :)[signature][hline]In Flames We Trust
a member of AAL'05

[Bu mesaj Blind tarafından 10 Ağustos 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ehe bekliceniz biraz tatil sonrası... serinin son bölümü en küseli olcak...
Return of the Mage
Blackrose ve Devhochinin müthiş uo mage pvp kapışması... Bekleyin geliyoruz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
güzel olmuş:) bütün admileri öldürünce artık patileri öldürmeye başalrsın:P[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
heheh çok iyi ya
heyecanla bekliyoruz çilekrozun sonunu :p[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Hhahhaahhaha cidden süpermis :D her seferinde daha bi hoj oluyo :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
güzel olmuş... :D moderatör olmamak lazım demek baksana adamlar her türlü planı yapıyolar valla can güenliği kalmamiş bu forumda ... :-P[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
  • Yeni Oluştur...