Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yayına girdim. erasure çalıyorum. dinleyen çıkarsa interaktif programa geçeriz, şimdilik takılıyorum ööle 80s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 dinlemedeyim :) edit:Ema abla soylemeyi unuttum bana bos bi aninda wumpscut - Angel i calarmisin... [hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 07 July 2003 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya sagol be. bu "benim de bir sevgilim var" cok iyi gitti. pek cok severim. bu 70-80 arasi boyle pop parcalarindan calarsan ilac gibi gelicek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 genelde ne tarz çalar Emaleth Abla?[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ehürü beş-benzemez yayınımız hızla devam ediyo :P yasemin kumral pörtledi demin shuffle'dan, şimdi de dr alban dinliyoruz lol be. hadi ben alışkınım, sizin mideniz nasıl kaldırıyo bu kadar abukluğu arka arkaya anlamak mümkün diil. wumpscut memnuniyetle çalardım da mp3 yok galiba, albüm o. du bakiim varsa mp3 çalarım şekerim. süper istek parça. böyle güzel istek yapın, canımı yiyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hadi ufaktan istek kabul etmeye başlayalım bare. angel varmış mp3ler arasında, onu bi köşeye yazdım. damienthorne icq'dan a-ha istedi, ona da ok. unity de 70s turkish pop istiyo. lol bööle abuk playliste bööle abuk istekler gelir tabi. ben nasıl arka arkaya bunları çalıcam be? :PP dinlemede kalın, elbet bişey düşünüciiz :) istekler için aha burayı tıktık ediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 korn'dan clown isterim ! :)[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hadi ufaktan anons da yapalım, ratingler arttı, özen göstermek lazım :P bu parça çok önemlidir, hatta senseim matrix'te architect konuşurken fon müziği olmalıydı diyerek çok doğru bir noktaya parmak bastı az önce. bundan sonra yemeklerden önce bi doz alınacak! STYX - Mr. Roboto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 burzum - dunkelheit[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 :wumpscut: - Angel ÇOK FENA HALDE HASTASIYIM BEN BUNUN! kobe için çalıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bu ne be eheue angeeelll dım tın dım tın hede hödö angeeelll ehe korktum valla[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 dunkelheit geçen yayında çalmıştım, pişman da olmuştum, çok kararttı programı, bi daha çalmiim izninle. başka bişey seç :) arkeyn, bu senin için :) KOrn - Clown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 [eee... diil. bu konulara girmeyelim e mi? /ema][hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com [Bu mesaj Emaleth tarafından 07 July 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 A-ha ya yetisemedim heralde tuh. Wumpscut`inda hastasiyiz ama , sen simdi arkadan bi velvet acid christ , hocico , apoptygma falanda calar gaza getirirsin bizi dimi dimi ? :p[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben Aquarius tan 5th dimension (age of aquarius - let the sunshine in) istiyorum. calarsan mesaj editleme olayini unuturum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 a-ha daha çalmadım ama hazır tempo yükselmişken apoptygma filan çalalım bare, a-ha şimdi bozar bizi azıcık. bakın ben size şööle bişe çaliim. kendime ithaf ediim bi de yüzsüzce :P *!çin çin* Apoptygma Berzerk - Bitch tepinin. beğenmezseniz de söyleyin, bizde müzikten bol bişi yok :P *!damien'i dansa kaldırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ohh kendime geldim :) teşekkür[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: unity100, 07 July 2003 21:44 tarihinde demiş ki: ben Aquarius tan 5th dimension (age of aquarius - let the sunshine in) istiyorum. calarsan mesaj editleme olayini unuturum.lol o ne ayol? hair'in müziği di mi? bende var mıymış ki? du bakiim, kendim bile unutuyorum ne indirdiğimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 eet hairin muzigi. olmaz olur mu olmasa da olmali bir donemin muzigi resmen.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ayrica onu unutursan haldun dormen cok kizar. hair sinemalarda re-runa girdiginde kuvvetle tavsiye ediyodu televizyonda.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ehe ema Abla sen caldın ama hain kablonet gumledi dinleyemedim neyse artikin bidahakine(ben bole kablocunun hainler modemimim bi degistirmedi bole anlarida patliyo sanki beni katil etmek istercesine :o)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yoksa onun yerine Army of Lovers - Let the sunshine in coveri calsan da olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 unity: valla yok, listeden bişey iste, en alakasızı olsa bile çalıcam söz. kobe: sen istedin diye çaldık angel'ı, millet baygınnık geçirdi be şekerim. bi daha çalamam valla bu gece, ben çok hastasıyım ama... bakın bunun da çok hastasıyım, hem haftaya buraya geliyolarmış, iyi gider şimdi... Massive Attack - Unfinished Sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 opeth - remember tomorrow da ne yakışırdı ama.. :) *! feci gaz verir*[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yok abla simdi calmaz zaten beni taslamasinlar baska bir programında caktırmadan araya koyarsin :p bu arada böle angel imsi biseyler varsa calarsin dimi ilerleyen saatlerde? (kafama bisey atmayın bole ic karartici sarkilarin hastasiyim...)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar