MadEaGlE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arkadaşlar ben swg yi yükledim ve cdkeyi girip bir account aldım ama şimdi id ve şifreyi girip sign in dediimde you dont have a subscription for this game die bir error verior close dediimde de please register gibisnden bişi diyor şimdi accountum mail aldıktan kaç saat sonra aktif onlaur onla bir ilgisi mi var.bi de sadece accountu aldım o kredi kartı olayına falan hiç el atmadım sadece 1 ay oynamak istiyorum çünük yardımlarınmız için şimdiden teşekklürler not: bu aqrada aldığım oyun star wars total experience ve sadece bir tane cdkeyi var.. [Bu mesaj MadEaGlE tarafından 12 Ağustos 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kredi kartını girmek zorundasın[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ilk bir ay oynuycaksan vede daha devam etmiyceksende kredi karti numarasi lazim ama sen oraya 9999999999 yaz o nuda kabul eder o fakat 1 ay bittiginde oyle bir kredi karti olmadigindan yeni numara ister sistem öyle isliyordu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok teşekkür ederim sorunum halledildi saolun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar