Queen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim daha 1.47 dolarım var böhü böhüü[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
unac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 para ruhumuzu almamalı arkadaslarr......!!!! kınayın...kın kın !![signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler [Bu mesaj unaccompanied tarafından 11 Ağustos 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj unaccompanied tarafından 11 Ağustos 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Oha aydaymış.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 11 Ağustos 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben sayfayı göremiyorum. Ama kalıbımı basarım ki yalan.. Sanmıyorum.. Yani cidden imkansız.. Günlük 300 k hiti falan olacak ki, hatta o rakama bile zor gibi geliyor.. ayda 14 bin dolar.. ııh yalan söyliyim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bunu yapan bi türk.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ciddi şekilde aşırı önyargılıyım.. Resime bile html edit derim o derece.. 3 tane günlük 50 k dan fazla unique hiti olan sitenin google adsense bilgileri her daim bende.. Bunun üstüne bu sektörde olan arkadaşlarım var az/çok hiti olan sayfaları var.. Bunların genel hit ortalamsı oldukça yüksek.. Yani ya bu kadar hit getirmiş böyle sayfalar yapmış insanlar bu işten hiçbirşey anlamıyor.. Ya da bunlar edit/yalan.. Çevremdeki insanların iş bilgisi zekasını bildiğim için 2 seçeneği düşünmeden işaretliyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yalan olup olmadığını bilmiyorum da, bu ss'i koyan eleman hile yaptığını açıkça söylemişti. yani buna bakıp da "vay ulan! ben de giriyom bu işe!" dememek lazım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Şöyle birşey var gerçi.. İngilizce içerikli siteler türkçe içerikli sitelerden hit ortalamasına göre kat be kat fazla kazanıyor. (yani aynı hiti alan türkçe ve ingilizce içerikli siteler karşılaştırıldığında) Ama oyle bile olsa zor yani.. Ama resimdeki türkçe site olduğu için, istisnasız edit derim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
ionsennedion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim dolarım hatta sitem bile yok ben napacam :) dışlamayın beni arkdslar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 adamlar aşmışlar, kim istemez ki o kadar para kazanmak :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bende yeni yue oldum bakalım 14000$ gozumuz yok 100$ getirsin her ay yeter. Birde birşey sorucam bu reklam işini mesela site her açıldığında uye tıklamış gibi bir pop-up açılcak şekilde ayarlanamaz mı? Yani zannedersem o adamlarda bu şekilde bu kadar para kazanıyor.Yoksa adamlar neden sürekli alttaki yada üstteki reklama tıklasın? Hadi tmm bir kişini işi olur tıklarda bu kadar yuksek tık zor gbi geliyor bana. Haksız mıyım?[signature][hline]
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ayarlanamaz. google'ın hiç acıması yok. yani bırak popup'ı, neler neler denendi. reklamların yanına "bize destek olun" yazman bile yasak.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Zed, 12 Ağustos 2005 03:16 tarihinde demiş ki: reklamların yanına "bize destek olun" yazman bile yasak. başka bi yere yazabilirsin dimi ama altına fln?? ya da daha altına alakasız bi yere?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hımmz cidden kontrol var demek ki. Amam ciden bir yere yaabilmen lazım bize destek olun die yoksa uyeler spor için kliklemez :)[signature][hline]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ayrı ayrı proxyler ile reklamlara girme olayı?
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yada mesela tek ipden 100lerce kez rekalam girme? Belki reklam manyağı bir uyem var ??[signature][hline]
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 boşuna kestirme bir yol aramayın. siteniz varsa efendi gibi reklam gösterin, tıklamak isteyen tıklar. merak etmeyin, bunların hepsi daha önce denendi. karşınızdaki de özcan reklamcılık ve tabelacılık değil, koskoca google. işin özeti, efendi gibi reklam gösterin :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şimdi buran birinin firmasının adı Özcan reklamcılık çıkarsa :) Eheh ne biliyim ama yani yoksa bu paralar imkansız geliyor hele 14000$ yani kaç uyen olcakta o kadar tıklıcak zaten bu kadar potensiyelin varsa büyük bir birma gelir direk bağlar sana parayı.[signature][hline]
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 o adam zaten hile yaptığını söylüyo, yani onu bi hedef olarak görmeyin bence. bir iki ay sınra o adam banlanır zaten, banlanmazsa onun gibiler yüzünden google batar 1 yıl sonra. her durumda para alamazsınız uzun vadede. edit: google batmaz tabi bi yılda da, örnek işte ehe [signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 12 Ağustos 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yani var bir yolu bizde gittiği kadar deniyelim abi ben 1 ay para alsam yeter 20 milyardan bahsediyoruz. 1 ay kullansan bile yeter.[signature][hline]
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 google bu rezil eder adamı yapma etme[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben proxyden tıklamayı düşündüm güzel fikir açarım ghost mauseu :D Zaten adsl var dinamik ip sürekli bağlantıyı kesip girsek sürekli tıklasak hesapladım 15 saniyede 1 tık olsa günde ayda 160,000 eder ortalama 172,000 ediyo ama 160,000 diyelim biz 12,000 bizden olsun :). 160,000 click kaç para eder millet? Hobarey 0,05$ verse 600$ eder :D bi makinada dedicated kiralarız celeron ordan da gelir 600$, 100'ünü dedicated'a veririz ohhhhhhh 1100$ ohhhhh :) Varmı bi yanlışım acep? Hipotezimiz teori olmuşmudur[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu Google den daha çok kazanmak için bi olay var. Ulen 1,5 Hafta önce ögrenmiştim :( Unutkanlık Araştırım Bi daha[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 i started to translate the messages in paticik. whwn i came to 5th message i told myself what fuck im translating... *!clicked to another subject in pati*
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ehe zaten ingilizce pek bilmiomuşun bi sürü hata var=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Öne çıkan mesajlar