kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 digerindede minöre asılıyodur herhalde:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende kendimce combo yapıyorum en kral comboda bile en az bir kere failed veriyor kafayı yicem saniyede 3 hit yapıyorum ama gerisi yalan ayrıca 8 tane skill varmı ya:D tabi bunun içinde düz atakta bulunuyor skill deil hepsi!![signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx [Bu mesaj lucifertr tarafından 12 Ağustos 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu spaek kı ikitane görüyo herhalde ondan 8sikil zuahhaaahh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: st3am_tr, 12 Ağustos 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Ben su combo olayini hala ogrenemiyom aslinda bi arkadas dedi bana combo sole diye R+skill+r+skill+r+skill... dogrumu bu? arkadaşın sorusuna kimse cevap vermemiş bende merak ediyorum kombo nasıl yapılıyor yukarıdaki gibi ise ben 3 vuruştan yukarısını yapamadım zaten r ye 2. kes basınca r vurmuyo kidoğru vuruş yolunu anlatacak varmı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 r1rr2rr3rr4rr5 dene düelde elin alışsın koşarken farklı dururken farklı ayrı ayrı ben bunu yapıyorum sadece[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 uo oynarken sana /kill hakkı verseler baymaz mı ?[signature][hline]Furytear Bi türlü lvl 40 olamayan talihsiz lvl 39 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 görelim bakalım nereye varcak işin sonu:) evet combo olayı biraz r skill r skilll sayılır :) bide şunu söleyeyim biz erkek öğrenci yurdunda 6 aY boyunca gece gündür oyun kastık önceside var yaptık kayseri erciyes üniversitesi erkek örenci yurdu o yüzden biliriz susarız dinleriz nokta koyarız.[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Assasin combo söle r-s-skill(%600) tekrar r-s-skill(%400) elinde saglam shardli bir 60+ assain +6 shard olsa 2 tane %600 combo-macrola town spikede mage ve priestleri acimadan öldürür vurdugu en az dmg %600 la 1200 dür !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 OMG DarkThul!!! hiç mi acıma yok bu assassinlerde? benim bildigim priest öldürmek biraz büzük ister saglam defansları olur ha ama bp diyosan anca noob yada buffsız bp ölür town spiketa onun dışında görmedim town spiketa ölücek priest.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 assasian acımaz !![signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 naptınzı bişraderler bu adamalrın hepsinde dagger def var.25 dagger takınca adamın spikeı bana 500 koyuyuo mhuahueua bunu dual shardlı bi elemanda denedik.assassinin ço kser ibi şedkilde kombo yapması lazım başka turlu kasamaz.ondan archer gectım gudne assainile yaptıgımın 5 katı np yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 assasian combo olayına priestte girdiği zaman kaçışı yok +6 dual shard +6 chitin set ve diğer takıları olan bi asssasian aklını alır abici istediği defasn olsun ama priestten prest e değişir...[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar