SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Efet.... Geçen gün cz de bir olay yaşadım ve sizlerle paylaşmak istedim... Manshuion nickli bir orc bana 1 saniyede 8 damage verdi...hemde 400 400 vuruşlar... Bu olaydan sonra aklıma gelen tek bişey vardı.. combo - Macro artık ban sebebi deil sanırım.. Adamlar böle basitçe np kazanabiliyolar.. Düpeden banlanmanın kalktını duydum da Combo-Macro'dan hiç duymadım...[signature][hline]Nick : VW Clan : Z Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 59 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 3 saniyede 8 skill basabiliyorum ara darbeleri saymadım[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 findor 3 saniyede 8 skill basabilmek mantığa aykırı ! buna parmakların yetişmez Jungle Yapıyorum Desene[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 peki :)[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pluton bide jungle ne abi ? peki dedim ama :)[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 findor öle oynamaktan ne zevk alıyosun sölermisin ? Sıkılırsın belli bi süreden sonra...[signature][hline]Nick : VW Clan : Z Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 59 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi gayet güzel oluyo ben makro kullanmıyorum el becerisi abicim sizde yapın 12 senedir klavye kullanıyorum olsun o kadar eşşek değiliz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Jungle combo-macro işe istersen 100 sene klavye kullan 3 saniyede 8 skille basamassın hele ara vuruşları hiç yapamassın ![signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 peki[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben su combo olayini hala ogrenemiyom aslinda bi arkadas dedi bana combo sole diye R+skill+r+skill+r+skill... dogrumu bu? bide pot basma süresini azaltan falan filan programlar kullaniolar galba.adamin biri nicki judas(warrior) bana 5 metre uzaktan vurmaya basladi ve ayni zamanda arkadan kosan humanlarda ona daliyo onlara karsi da pot basiyor nasi oluyo annamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Pluton, 12 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki: Jungle combo-macro işe istersen 100 sene klavye kullan 3 saniyede 8 skille basamassın hele ara vuruşları hiç yapamassın ! her atakta belirli bi süre war sen 3 saniyede değil hepsine 1 saniyede bassan zaten olmaz kullandığın skiller..bi kaçtanesini yapar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 findor'un tepkilere hasta oldum :lol:[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Valla dogru solemisler ne kadar hızlı olursan ol ama 3 sn de 8 skill :) sadece gulerim ben bu soze :p[signature][hline]Nick: MurdeR_DecaY LeveL: 51 Class: El Murat Assassin Np: 2xx lerde :) Clan: Pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 AGA SENİN KAC PARMAGIN VAR YAA:)3SN 8 SİKİL NE DEMEK SEN BİLİYON MU? UCMUSUN SEN.knight online bi kişiyi daha hapsetmiş zuahhaahh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tahminen 4.5 saniyede 9 hit fln atabilirsiniz. 1-1.5 saniyede 3 vuruş yapılıyo r-s+skill combosuyla ama zor biraz bayaa pratik gerekiyor.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Benim arkadasda 62level asasin oda manyak combo yapıyor.ellerini göremiyorum valla combo yaparken ama ben gene 3sn de 8sikil zorr diyorum.o 5/6sn olmasın :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Abi ben inanmıyorum.. Bill gates bile bu oyunu oynasa 3 sn de 8 skill basamaz.. Findor kesinlike ve kesinlikle combo kullanıyo... Yalan deil bende kullanacaktım bir ara ve kullandım.. Ama oyundan soğumaya başladım bi zaman sonra bıraktım combo yu. bendeki progrram Auto minnor , Auto cure bile yapıyodu... Ama artık sıkılıyosun bi zamandan sonra...[signature][hline]Nick : VW Clan : Z Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 59 Nation Point : 8xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 BENCE COMBO KULLANMAK ÜŞENGECLİK.ELİNLE OYNICAKSIN Kİ OYUNDAN ZEVK ALASIN COMBOYLA HERKEZ KESER,ÖNEMLİ OLAN KENDİ ELLERİNLE COMBUSUZ KESMEK HAKSIZMIYIM:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 peki tamam :) siz öle diosanız abiler Öledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: findor, 12 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: peki tamam :) siz öle diosanız abiler Öledir ortama gir lafi at geri cekil ve kikirdeyerek bekle modu :D super[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Abi eger O comboLarı Orc diiLde sen yapsaydın banLanırdın... orcLara karsı aşırı bir taraf tutumu var... Benim bi arkadaşım war. czde kapışıyor. karşılıklı ıkısıde combo yaptı... aradan 1dk geçti gecmedi benim arkadas 9 gün ban yedi.. eleman hala czde gezıyor... Başka söze gerek varmı?[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: KazemAnk, 12 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Abi eger O comboLarı Orc diiLde sen yapsaydın banLanırdın... orcLara karsı aşırı bir taraf tutumu var... Benim bi arkadaşım war. czde kapışıyor. karşılıklı ıkısıde combo yaptı... aradan 1dk geçti gecmedi benim arkadas 9 gün ban yedi.. eleman hala czde gezıyor... Başka söze gerek varmı? Orc biri gelir tam tersini söyler.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi adamlar paralı combo kullanıyor.onlar izinli oldugu için ban yemez.sen gidip netten indirdigin prog. kullanırsan ban yersin:D. baska bi acıklaması yok :):D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 3 sanıyede 8 vurus zor deıl ama 8 skıll için ztn rogue nun o kdr skıll ı yok ya ben mı yanlıs bılıom (cut pıerce thrust spike 2 tane daha dfns kıran vurus ve basıc skıll ) 7 olmadımı en kısa surede dolan 4 sanıyede doluor dıe bılıom ee nası yapıon sen ardarda 8 skıll yok ben mı yannıs anldım yoksa ....[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Orc birisi geLir oyLe soyLer evet hakLısın soyleyebıLır beLkı onLarında basına geLmıstır boyLe bısey... ama sana bır oLay anLatayım.. bıLmem hangı serverde oynuyorsun. Diezde savasLarı hep humanlar kazanıyor.. ve son 3 haftadır yengıdımız halde baskına gıdemıyoruz.. baskına tam gıdıyoruz sonra Dc oluyoruz.. oyuna giremiyorsun sonra.. Gecen cuma günü oglen savasını orcLar Kazandı sonuc baskına geldıler... aksam savasını OrcLar kazandı Yıne baskına geLdıler.. Gece 4dek, savası yıne tam kaybedıyorduk.. son anda termantors clan lıderi Glarfist Notice gectı.. noticenın turkce acıklaması aynen buydu: "Bu p.ç orcLar neden Dc oLmuyor" Ve bu lafdan 5dk sonra server coktu.. Msj buydu: Bakın onlarda dc oluyor... sadece guLuyorum..[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar