nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bayadır unwritten law dinliorm, cogu sarkısı sanırım su emotional rock dediklerinden.. kız tam da ole ortada bırakınca super oluo dinlemek.. baska bole muzk yapan grup var mı?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 jimmy eat world benim favorimdir emo core da ama çok hareketli gelebilir bazı şarkıları punk gibi =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Dolu... sadece emo değil emocore, screamo ve benzerlerini falan da yazıyorum: Alkaline Trio, Armor for Sleep, Thursday, Deathcab for Cutie, Taking Back Sunday, Keepsake, Grade, Red Roses for Blue Lady, Hundred Reasons, No Use for A Name, No Motiv, Save the Day,Hot Water Music, Inside, Better Than Ezra... Ayrıca "emo diaries" isimli compilationları da indirebilirsin... Unutmadan My Chemical Romance ve bir dasaaa keşfi olan (tabi ben keşfettim, süperim!) Fall of Transition ve Reign of Frogs u da yazalım listeye. uzun sürdü biraz yazmam =)[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 12 Ağustos 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 unwritten law, keepsake diyorum ben. bir de bright eyes var ama tam olarak bu türe girer mi bilmiyorum.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bright eyes'ın alakası yok. söylenenlerin dışında from autumn to ashes var, onlar iyidir. keepsake'in yeri ayrıdır ama bu tarz istiyosan bi el at derim..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ryan'ın kusruna bakmayın yaşı ilerledi tabii, bright eyes emo değil falan diyor =p[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dashboard confessional.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu emolar neden 7/24 "tribalim ben, çok feciyim, en mutsuz benim" şeklinde dolaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 skycamefalling , shun , the julianna theory , unbelievable truth.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Selamon, 13 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki: Bu emolar neden 7/24 "tribalim ben, çok feciyim, en mutsuz benim" şeklinde dolaşıyor? insanlar neden genelleme yapmaktan yılmıyor? Cüneyt Arkın neden Dünyayı Kurtaran Adamın ikincisini çekmiyor? Liechtenstein neden bu kadar küçük bir devlet? Sanırım bazı soruların yanıtını almamız imkansız =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Selamon, 13 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki: Bu emolar neden 7/24 "tribalim ben, çok feciyim, en mutsuz benim" şeklinde dolaşıyor? irooooooooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mutsuz emo yoktur. normal insanlar mutsuzdur. hıh. =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 screamo SAOSIN Tabiki. saosin e taktım bu aralar cok feci.Seven years kalktığımda yattığımda dinlerim. My chemical romance var ama bu grup özenti kesimin HOLEYYY MCR dinliyorum emo yum diye gezenlere kurban oldu ama severim yinede jetset life is gonna kill you feci koyuyor adama dinlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 panic at the disco şiddetle tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar