DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bi kac kisiden ismini duydum , izleyeniniz varmi tavsiyeniz nedir? izlenmeye deger bi anime mi ?[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Holy Genesis Era. Year 0011. Mankind has lost 2/3 of its population. The Great Catastrophe, which ruined the planet 11 years ago, caused the ice of Antarctica to melt. In the Lost Atlantis, which was believed to be destroyed 12000 years ago, the winged race of Shadow Angels resurrected. They sent their bio-mechanical `mythical beasts` to harvest the life energy `Purana` of humans in the few remaining cities. Humanity tries to hold off the onslought when the `Godspeed Magician` Fudo Gen excavated in the sea near Crete the so-called vector machines, legendary machines which gave new hope. With these 3 new weapons, Mars, Luna and Sol, piloted by gifted pilots who posess the `element` to activate them, the legendary `Mechanical Angel Aquarion` can be united from the 3 `vectors`... The `elements` who needed to have pure souls and sharp senses, finally start off the fight and the time of uniting humanity`s hopes into the legendary Aquarion has come. Güzel bir animeye benziyor 9 bölümü daha cıkacak indirmeye değer gibi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 atlantisi içeren daha adam akıllı bir anime görmüş değilim hele birde mecha olunca biraz tereddütüm var GSD gibi bir anime varken başka mechaya gerek yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 GSD i seyrettmistim ben bununda ilk bolumunu seyrettim klasik gaz temalı bi bolumdu ama cizimler farklı geldi biraz bana iyi gibi.. o yuzden sordum seyreden varmi diye zaten bosuna vekmeyelim devamını >: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şu anda bu seriyi devam ettiren grup hangisi acaba??[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Animania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Buyur Türkce Incelemesini! Adı : Soseiono Aquarion bölümler : Devam ediyor Yayın yılı : 2005 studyo : satellite tür : mecha Karakter Tasarımcısı : Fujikawa Futoshi Yönetmen : Kawamori Shoji Makine tasarımcısı : Takakura Takeshi Senaryo : Kawamori Shoji, Ohnogi Hiroshi, Okabe Masako, Sugihara Yumiko, Takahashi Natsuko Serinin geçtiği tarih günümüzden yaklaşık 12.000 yıl sonradır.Bu tarihte insan ırkının 2/3 yok olmuş,antartika erimiş ve atlantis ortaya çıkmıştır.Mistik yaratıklarla insanların teknolojisi olan bioteknolojik makineler arasında kıyasıya bir savaş vardır.Bir proje kapsamında makinelerin değişik kombinasyonları sonuçu Aquarion mekanik meleği oluşturulur.Bu melek kombinasyona giren insanların biyolojisine göre değişik kombinasyonlara girer. Aquarion projesinin üyeleri : Apollo : Küçük yaşta sokakta hayatını sürdürmeye başlamıştır.Mistik Yaratıkların saldırısı sonucu kendisini küçük yaşta bulup yetiştiren abisi yerine koyduğu insanı o yaratıklardan biri yakalar.Onu kurtarmak için Aquarion grubuna katılır.Sokakta yaşadığı için fare gibi davranan apollo dünyayı kurtaracak büyük bir melek olduğu tahmin edilir.Güçlü yumruğu onun en bilinen özelliğidir. Shilvia De Alisia : Shilvia kollundaki bilekliği kullanarak bioenerjisini yoğunlaştırıp kullanabilme özelliğine sahiptir.Apollo'ya gıcık kapar.Ama tesadüfler hep onların yolunu kesiştirir. Çok kıskanç bir yapıya sahiptir.Bundan en çok etkilenen ise Sirius'dur Sirius De Alisia : Bioenerjisiyle yayıyla atış yapabildiği oluşturabildiği gibi birde kılıcınıda kullanabilir.Kendini beğenmiş çok narin bir yapıya sahiptir ve Hong Lihua'dan hoşlanır. Hong Lihua : Kalbi çok hassas'dır.Çok duygusal bir yapıya sahiptir.Genelde insanlara sakin ve csıcak kanlılıkla yaklaşır.Kalbinin atış ritme hızlandıkça bioenerjisinin güçü artar. Pierre Vieira : Eskinden futbolcu olan Pierre bio enerjisini kullanarak topa inanılmaz bir hız ve güç verir. Delikanlı bir yapıya sahiptir. fazla konuşan bir tiptir. Jun Lee : Bilgisayar dahisi olan Jun Lee insanlarla iletişim kurmakta zorlanan bir insandır. Rena Rune : Kör ve sakattır.ama bioenerjisi sayesinde hissleri çok gelişmiştir.O kadar kuvvetlidir ki etrafı neredeyse görebilmektedir.Az konuşan ve biraz soğuk bir kızdır. Tsugumi Rosenmeier : Hong Lihua benzer bir yapısı vardır.Ama içine çok kapalı ve utangaçtır.Duyguları aşırı derece arttığı zaman(heyecanlandığında veya korktuğunda) kalbinden yayınlan bioenerjisiyle etrafa zarar verir. daha fazla bilgi için http://www.aquarion.info resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz ************************************************************* Incelemeyi Yazan:suran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Oha Apollo diyorum, Kenshin'deki yaranın aynısı, sadece diğer yanağında. Bütün incelemeyi okumadım ama çizen, yapımcı vb. tarzı bir bağlantısı var mı Kenshin ile serinin ?[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Animania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hmm yok sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 O zaman biraz esinlenmiş gibi duruyor =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Animania Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ama dogruyu söylemek gerekirse yakismis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar