Leath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tesekkurler satoshie.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 healer ve svg acc'ıma alb.exc dan teklif geldi rr9L5 infil :-x ayrıca 5L6 ml8 ranger hib.prydn de bunu alırsam hib.exc ile trade edicek kimse varmı ? :)
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Zegna, 03 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ya cok gec oldu ama sanirim bizde semi toa li bi druid var ml5 olabilir account bayadir kapali bilmiyorum ozelliklerini. rr varmı hoca onda ? ve ne kadar semi toa gov filan varsa iyidirde onu nasıl öğrenebiliriz ?
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bilemiyorum abi baya uzun suredir kapali yani o acc. yani som procun shade mode oldugu zamanlar filan :D bi arkadasimin accuydu birakti gitti sublari filan bende de , hic actiramam kendi accimi bile actirmiyorum actirirsam dayanamaz oynarim gene :D ben bilgi alirsam haber veririm. bu arada 9L5 infilin nicki nedir? nick verirsen scam acc yada olmadigini soyleyebilirm sana.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Raisen ise sanirim 4 veya 5. sahibi olursun :P vay be eski gunler aklıma geldıde o karakterın ılk sahibi acaip kral bi herifti hehe :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 meduza infil in adı zaten kullanmak için istemyiorumhib.exc acc istiyorum sadece druid i açtırmaassam durum sakat :P açtırırız ml0 bişi çıkar sonra haybeden açtırmışoluruz neyse
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 meduza mi rofl hahah. al onu :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kardes fopluymus druid CF deymis bide sanirim. trade icin kasmiyorum bu arada oynicaksan oyna yani ben sahibiyle konusayim sen oyna bos duracagina.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Xalthos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 acc a doymak bilmiyo ya, serverin butun kasar acclari elinden gecti adamin nerdeyse ;>[signature][hline]Alvira
Öne çıkan mesajlar