Inuse Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaşlar içinde mid.exc ve alb.prydn charları olan accountumu güzel bi tane hib.exc ile takas etmek istiyorum ilgilenen varsa ... mid.exc ml8 rr7 svg toa'ed ml10 rr6 healer toa'ed hib.prydn ml8 rr6 paladin - - wizz çıplak
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 nickler nedir?[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Satoshie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mantar bu ne hız yaww hemen nie trade ediosun.. bu arda zegna savage Deifence gildindede nickini hatırlamıom :P[signature][hline]orchimaru
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Satoshie, 01 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Mantar bu ne hız yaww hemen nie trade ediosun.. bu arda zegna savage Deifence gildindede nickini hatırlamıom :P Sıkıldım sende gel hib'e :) sıkılmakdan ziyade kafam karışdı bi bm bi warden bi eldrich oradan dön bide svg ile healer bide aradan pala cikdi warden ile FZ amaya calisiyom sonra bm ile end regen i ariyorum sonra healer la twf atmaya calisiyorum. focuslıyamadım. şöğle mlli olsunda low rr hib.exc charına da razıyım. misal ml5 druid ve mll9 animist rr0 güzel bi trade olurdu :)
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hib e gelip calu staj gibi beyinsizleri cekeceginize gidin midde kalin bence.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Leath, 02 Ağustos 2005 10:40 tarihinde demiş ki: hib e gelip calu staj gibi beyinsizleri cekeceginize gidin midde kalin bence. Çekmek zorunda degilsin leat kgym (aka: koy dotune yolla memelketine) hele sen stealthersın ne işin oluyo adamlarla :)
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 birsuru ornek var ,sende farketmissindir simdiye kadar,dun de oldu bi tane : midde bi alb keepe kadar gittik(tower,glenlock sanirim),baktik towerin kapisi acik ve leet tayfa iceride "bekliyor",tonla alb da disarida bekliyor.tower hala alblarin,hibler almamislar yikilir vs diye,girer girmez : [signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."[Bu mesaj Leath tarafından 02 Ağustos 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ehueh o iyi turkce kufur bilir etseydin bi kac tane olm ben ogrettim bi kac kufur gidio alviraya ediodu elkie sdfsdfsdf :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Xalthos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Zegna, 02 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki: ehueh o iyi turkce kufur bilir etseydin bi kac tane olm ben ogrettim bi kac kufur gidio alviraya ediodu elkie sdfsdfsdf :D elcain lan o ;>[signature][hline]Alvira
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 haa hatlar karisti ehua :D 1 aydir oynamyorum unuttuk isimleri :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hah elcain'in hali ne öğle geçen geldi "selam kanka" diyo dedim kimsin elcain dedi şüpheleniyom bu adam türk galiba :) ya givf hib acc yokmu hibbie acc kapalı filan :P sögle ml10 animist bide ml5 druid icinde olan bi acc cok $eker olurdu rr önemli degil temp de :) ciplak olsun benim olsun diyorum bu arada ml10 blade icin zahur ring ve ml5.10 ring teklifi aldim versemmi :-x herkezde benim blade'i ariyo
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 galid in elindeki bladelerle ayni mi?oyleyse degmez :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Leath, 03 Ağustos 2005 12:10 tarihinde demiş ki: galid in elindeki bladelerle ayni mi?oyleyse degmez :) bladeler mi ? ml10 off hand blade güzel bişi alvira ne diyo bu yaramaz filan ? :D haa leat açdım senin kullanıcıları TS için FG olarak 8 tane kullanıcı açdım username: anon1 ile başlıyo anon7 ile bitiyor. şifreleri test server info için oyunda bi soruver
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 canim galid cok severim o herifi ehueh hatta hib te en sevdigim stealther diyebilirim. duel istemisti bi ara üzülmüstü :P ulan canim istedi accountumu actisam off ;) · Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.[/b][Bu mesaj Zegna tarafından 03 Ağustos 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Zegna tarafından 03 Ağustos 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hah oldu :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.[Bu mesaj Zegna tarafından 03 Ağustos 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya cok gec oldu ama sanirim bizde semi toa li bi druid var ml5 olabilir account bayadir kapali bilmiyorum ozelliklerini.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cus o ne oyle[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 mop 5 str 4 o :D ra denemeleri wize vursam cok sevinmezdimde rangera vurunca sevinmistim cok ehah sora dusurup purge 3 almistim o da cok eglenceli :P[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 zegna anzelia nin RA larinin ne oldugu hakkinda bir fikrin var mi peki?mid/excal da bi warrior,norseman,fazla sert vuruyor merak ettim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 rr6 civari sanirim. itemlari iyi. ra larini bilemiyorum tam ama bi ara mob cu takiliodu baydi heralde mop cu oldu :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Anze benim gilde.. ve rr6 degel rr8l1 suanda suanda online deel olunca raları neymis orenip yazarim buraya[signature][hline]orchimaru
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 rr6 hali kalmis o zaman aklimda guildinde diye niye artislik yapiosunki? totos zerker :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Laynn işim gucum yok aretizlikmi yabcem sana muheuhue D&G Zegna mauhauha[signature][hline]orchimaru
Satoshie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Leath, 04 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki: zegna anzelia nin RA larinin ne oldugu hakkinda bir fikrin var mi peki?mid/excal da bi warrior,norseman,fazla sert vuruyor merak ettim. Aug str 4,Mopain4,purge 2 ve soliders baricade 2 Anze'nin ralar[signature][hline]orchimaru
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Zegna, 03 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ya cok gec oldu ama sanirim bizde semi toa li bi druid var ml5 olabilir account bayadir kapali bilmiyorum ozelliklerini. hmm :) zaten 1 toa'lı druide verirsem ayıp olur acc yi bakam rr7L5 ns ayraıca ciplak animist ile hero var icinde pre-paid 3 months ve 1 ml3 bb teklifi geldi sanırım verecem
Öne çıkan mesajlar