kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya bu kacıncı acısım konuyu lütfen biriniz yardım etsin ya:( launcher upgte etmiyor. oyunu oynıyamıyorum evde deliricem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yardım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 buyrun tosun paşanın bana yardımı olmuştu bu konuda bende sana ileteyim 69.26.175.250/knight/upgrade/ ama burda patchleri çift tıklayarak k.o ya at en sonunda bunları zipten çıkarıp içine kopyala son upg. e kadar tekrar dene arkadaşım oke[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bazen bende de etmiyor ama belli bir süre sonra düzelir ve update completed demeyi başarıyor.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 baba söyledigin seyi anlamadım valla:) o verdigin rakamlar link mi oluyo.yoksa öle bi site mi var?birzdaha acarsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 muhahhah oynamasın ipne :p yardım etmeyiN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olm bak akıllı ol yarın bankanı bombos görürüsün.üstüne üstük 62 den düşürürüm 50 ye zuhahhhahaah:Dbilirsin yaparım:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ftp://69.26.175.250/knight/upgrade bu adresi kopyala browserine ve oyle cek :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 cok özürdilerim ama browser ne? :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 BİLEN YOK MU????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 internet explorer maxthon opera Mozilla surf yaptigin arayüz yazilim =) bunlarin genel adi browser'dir[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar