clan537 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya arkadaşlar ben ko serveri kurmak istiyorum ama server kurabiliyozmu kuramıyozmu hiç bilmiyorum kuruluyosada nasıl??? yardımcı olun bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clan537 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cevap yokmu arkadaşlar konuyu gündüz açtım baya bi sayfa gerilemiş ama hiç cvp yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İnternet bağlantın nedir? t1 hatta t3 falan mı ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 11 Ağustos 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ee verdik işte. Cidden hepsi bu akşama toplanmış. Sinirlerim tepeme bindi hea :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 minimum 10-15 mbit bir hattin var ise ... elinde tercihen bir IBM serverin var ise ... haber ver ben sana ücretsiz kurarim hepsini ;)[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://forum.ragezone.com/forumdisplay.php?f=107[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 =))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 alper dedı ya bulun bunları bena cıam dıe adamın gerekıl ı bılgısı ve donanımı var sız bulun o kursun blizzard ın teklıfı beğenmemiş free takılıo amcam :D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: DifferentOne, 12 Ağustos 2005 12:38 tarihinde demiş ki: tüm bu donanımların olması dışında çok iyi bi sql kullanıcızı olman gerekio windows 2003 serverini avcunun içi gibi bilmelisin. mesela uskoyla mykodakiler bilmiyo sürünüyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: RuneLaFey, 12 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki: minimum 10-15 mbit bir hattin var ise ... elinde tercihen bir IBM serverin var ise ... haber ver ben sana ücretsiz kurarim hepsini ;) O kadara gerek yok, yurt için en az 4mbit yeterli, yurt dışı ise 10mbit civarında olması lazım... tabi ki daha sonra da gerektikçe kapasitenin arttırılması lazım...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yalan olur...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yamakasi_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bunun için önce bi server programı lazım o kolay. sonra serveri dowload etmen lazım oda kolay. amaaaa asıl sorun download ettiğin programın yazılımını çözmektir onu yaparsan zaten hacker olursun serveri mikersin:d yani seninki hayalllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 KO ya Patent Ödersen Hiçbir Kabus Yaşamadan Kurarsın,Hatta onların içinde Asd1 diye server bile açabilirsin. tabii para ister. ama patenti alıyım kendim kurıyım prelerden kazanırım o parayı diyorsan müracaat et kurarlar.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=131514 konur bi ara uğraşmıştı ama noldu bilemem[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! [Bu mesaj misanthropehus tarafından 12 Ağustos 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: KaKsi, 12 Ağustos 2005 13:11 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 12 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki: minimum 10-15 mbit bir hattin var ise ... elinde tercihen bir IBM serverin var ise ... haber ver ben sana ücretsiz kurarim hepsini ;) O kadara gerek yok, yurt için en az 4mbit yeterli, yurt dışı ise 10mbit civarında olması lazım... tabi ki daha sonra da gerektikçe kapasitenin arttırılması lazım... eee zaten bende onu göze alarak söyledim abi . Bir kere yurtici data routing icin 4mb pek ise yaramaz . Daha once gaming server kurdugum icin biliyorum ( Raksnet doneminde Q2 server kurduk ) her ne kadar mapping makinadan olsa da her sorgulama veri data transferi olacak o yüzden saglikli bir serverin minimum 15mbit ATM yada back bone üstünde bir hatta olmasi saglikli olacaktir . MYKO gibi ADSL hat ile servis vermeye calisinca telekomun sacmaliklarina maruz kalinabilir .. Burasi T.C :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar