Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Arkadaşlar şuan Pepelek FM'de yayında olan DJ kim? Süper bir playlist hazırlamış.. Süpper şarkılar giriyo. Tebrikler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya birşey daha soracagım pepelek fm in ip numarası fln bendemi sorun var sanki giremiyorum ayrıca orada kayan yazı ile yazar :) (tahminen)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 saol da hazirlamadim bisi shuffleliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya madem djsin sorularımı yanıtlar mısın? :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* [Bu mesaj orc_lord tarafından 08 July 2003 03:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Shuffle bile yetio yahu :) çok tatlı şarkılar var listende. Hele şuan Cartman'i dinlemek iyiden iyiye coşturdu beni... ahaha ama bir dk ya cartman'in şarkısından sonra blind guardian girdi :))[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 08 July 2003 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 http://195.174.96.4:8000/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar