Jarlax3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 merhaba guildwarsa yenı baslamak ıstıyorum fakat oynanabılırlıgını olcmek ıcın deneme surecı veya free serverı yokmu bu oyunun yanı dırek para yatırmak ıstemıyorum bi deneme suresi gibi filan verıyormu yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur
pot Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Guild wars ın şu an böyle bir uygulaması yok ama mutlaka ilerde oyunun yaşı ilerlemesi ve ek paketin gelmesi ile birlikte bu imkan sunulacaktır Şu an oynamak için mecburen cd key veya orijinal paketini almalısınız ama şu şekilde yardımcı olmaya çalışayım ben niye Guild wars oynuyorum - Aylık ücretlerden nefret ediyorum - tek rakamlı takımlarla rekabeti seviyorum - level yapmaya item cıkarmaya çok fazla zamanım yok - Çok daha geçekci ve kaliteli grafik istiyorum sana kanımca oyunun en büyük hendikabınıda söyleyeyim eğer iyi bir guilde deilsen veya iyi bir takımın yoksa kaybetmeye mahkumsun . [Bu mesaj pot tarafından 07 Ağustos 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Jarlax3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 takım olayı guzelde ben oynanabılırlıgını olcmek ıcın ıstıyorum ultımadada grafık yok ama gordugum en ıyı oyun dıyebılırım
TheMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oyunun pvp ne kadar kolay görünsede bence skilleri kullanma bakımından template çıkarma bakımından diğer oyunlara göre daha zor. ama bence bu çok güzel. lvl20 olan 4 tane warrior arasindaki fark skill templateleri ve kurduklari template i oynayabilirlikleriyle degisiyor.[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster) Lineage = Cebrail Ultima = Hurricane (DV)
loop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kaç serveri var şu an ve ortalama kaç kişi oynuyor ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Öne çıkan mesajlar